Vâlcean reținut de polițiștii din Băbeni în cazul jafului de la Mânăstirea Dintr-un Lemn

0
1502

Marți, 26 martie, polițiștii de la Băbeni au reușit identificarea unui bărbat, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi sustras o sumă de bani dintr-un lăcaș de cult din localitatea Frâncești. În cauză sunt și alți suspecți, potrivit surselor noastre jurnalistice.

“În fapt, la data de 10 februarie a.c., Poliția orașului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta lăcașului de cult din localitatea Frâncești, de unde ar fi sustras o sumă de bani.
În urma verificărilor complexe efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, persoană bănuită de comiterea faptei.
Cel în cauză este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei alte infracțiuni, aflate în instrumentarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.
Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului”, se arată în comunicatul remismiercuri, 27 martie, de IPJ Vâlcea.

Pe același subiect citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ