Război total între șefa PNL a inspectoratului școlar și conducerea PSD Vâlcea. Acuze grave de ambele părți!

0
2032

Vineri, 19 aprilie, a fost amorsată o bombă politică ce pare că va face ravagii, dacă rămâne neelucidată. De fapt, realist vorbind, e cam război ca la Rovine între conducerile filialelor județene ale PSD și PNL. Inspectorul-șef Mihaela Andreianu (PNL) de la IȘJ Vâlcea este acuzată că face presiuni abuzive asupra directorilor de școli ai PSD. Senatorul Bogdan Matei a mers până acolo încât a făcut public mesajul halucinant primit de o directoare (inclusă de Mircia Gutău pe lista PSD pentru CL Râmnicu Vâlcea?) de la Mihaela Andreianu. De partea cealaltă, liberala se apără susținând că nu a făcut decât să fie “mai fermă” în solicitarea către conducerile școlilor să nu mai facă politică în școli, cu atât mai mult cu cât finalul de an școlar aproape că se suprapune cu alegerile din 9 iunie.

“Ia fiti atenți ce avem noi aici. Ei bine, mai avem, cu chestiuni complete și la obiect, avem și originalele…ce ați zice să vă opriți, să lăsați oamenii în pace? Și să nu credeți cumva că instituțiile la care v-a pus PNL directori, șefi, inspectori, sunt proprietatea voastră! Și nici oamenii nu sunt proprietatea voastră, băi otrăviților de ură și venin! DNA și DGA, vă place? Acolo o să ajungeți, la DNA și DGA! Opriți presiunile politice asupra oamenilor! (…)
Buimacilor, opriți-vă din presiuni asupra oamenilor! Alegerile vor trece, politica în democrație se face lăsând oamenii să decidă singuri!Revenim cu detalii, bineînțeles!”, a postat vineri, 19 aprilie, senatorul PSD pe contul său de Facebook.

Mesajul prezentat de Bogdan Matei ar fi fost transmis cu o seară înainte, având următorul text: “Să te uiți bine (la contractul de management – n.n.) cu cine l-ai semnat. Mâine la (…) să vii să îmi spui că ai ieșit de pe lista PSD-ului. Ne-am înțeles?”

“Am cam fost fermă în ceea ce privește implicarea școlilor în campanie, mai bine zis, neimplicarea. Se vede treaba ca tocmai asta îi înfurie. Voi emite un comunicat în curând”, ne-a declarat Mihaela Andreianu.

LĂSAȚI UN MESAJ