Semnatarii Pactului pentru Râmnic, amendați de Jandarmerie cu câte 1.000 de lei! Gutău a împânzit abuziv orașul cu bannere

0
2062

Doi dintre semnatrii “Pactului pentru Râmnicu Vâlcea”, în 12 aprilie a.c., Romeo Rădulescu (Forța Dreptei) și Virgil Pîrvulescu (PNL) vor înregistra joi, 25 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripție (la Sala Sporturilor “Traian”) dosarele cu candidaturile pentru primărie și consiliul local. Din informațiile noastre, în aceeași zi vor înregistra candidaturile și Mircia Gutău și PSD. Între timp, Romeo Rădulescu a prezentat și “decorația” cu care s-a ales din partea jandarmilor din cauza conferinței de presă la care a participat în Centrul Râmnicului, la Ceas, alături de ceilalți semnatari ai pactului: o amendă de 1.000 de lei.

Asta încondițiile în care Gutău și PSD au furat startul campaniei și au umplut orașul ilegal cu mii de bannere electorale (toate conțineau inclusiv însemnul electoral, cei trei trandafiri), dar absolut nimeni din partea instituțiilor abilitate ale statului nu a vrut să-lîntrebe măcar dacă areautorizațiile necesaresau dacă a achitat taxa de publicitate pe care o plătesc restul firmelor.

“Am semnat acum câteva saptamani, în Centrul orasului, Pactul pentru Râmnic, dar nu a fost fără urmări, organele «statului rosu» ne-au amendat cate 1.000 de lei de persoană. Oare toți suntem egali? Sau cei care încalcă zilnic legile și își bat joc de tot, sunt altfel? NU SE MAI SATURA, au împânzit orașul cu mii de bannere fără nicio autorizație, credeți că au fost amendați?Orice firmă din oraș, dacă își montează o reclamă fără autorizație, este a doua zi amendată de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Acest lucru trebuie să înceteze! Daca el NU SE MAI SATURĂ, tu nu te-ai saturat de el, vâlcene?”, a întrebat retoric Romeo Rădulescu.

Pactul pentru Râmnicu Vâlcea a fost semnat de viceprimarul Virgil Pîrvulescu (PNL), fostul primar și deputat Romeo Rădulescu (Forța Dreptei), fostul primar și lider al organizației PSD Râmnicu Vâlcea Ion Gigi Matei (unul dintre cei care l-au sprijinit pe Costi Rădulescu să devină mai întâideputat, apoi președinte al filialei județene a PSD), candidatul independent la consiliul local Bogdan Florin Țigaretși președintele PRM Râmnicu Vâlcea, Răzvan Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ