Incident violent la un meci de fotbal între copii! Soțul purtătoarei de cuvânt a IPJ Vâlcea ar fi fost “lăsat lat” de un alt părinte și prietenii chemați în ajutor

0
10023

Luni, 29 ianuarie, am primit o sesizare anonimă în mesageria online, din care reiese că sâmbătă, 27 ianuarie, s-ar fi produs o altercație violentă în Râmnicu Vâlcea, între mai mulți părinți, cu prilejul unei partide de fotbal disputată între copii dela cluburile FC Oltenia și iSport. Au trecut, iată, patru zile și Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea nu a remis niciun comunicat de presă cu privire la respectivele evenimente deși am vorbit și cu alți participanți la meciul respectiv, precum și cu alți observatori întâmplători ai incidentelor și au confirmat că, într-un târziu, la fața locului ar fi apărut și un echipaj de poliție. Intrigantă treabă, din moment ce ar fi fost brutal agresat chiar soțul purtătoarei de cuvânt a IPJ Vâlcea, inspector principal de poliție Loredana Maria Sandu. Să nu știe asta și colegul ei, vestitul comisar Ivan de la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea? Nici adjunctul șefului IPJ, comisarul șef Ion Matei, care are în directă coordonare chiar Ordinea Publică? Așteptăm în continuare, cu mare interes, informarea oficială. Din datele culese de noi, până acum, certificat medical constatator nu ar fi fost eliberat pe numele lui Cristian Sandu, ori ale celorlalte persoane implicate în incident. Redăm textual conținutul sesizării primite, evidențierile ne aparțin.

Soțul purtătoarei de cuvânt a Pol Vâlcea(Sandu Loredana) a fost bătut de un „interlop” la un meci de fotbal între copii! Sâmbăta 27.01! De la o joaca de copii de fotbal s-a ajuns la o bătaie între părinții cluburilor locale de fotbal FC Oltenia și FC I sport Rm valcea.

Totul a plecat de la un banal fault de joc ne acordat de către arbitru. Muja Emil a sărit la bătaie cu Sandu Cristian, aceștia trantindu se la pamant. IN ajutorul ” domnului” Muja Emilian au mai sărit 3-4 părinți lovindu-l pe Sandu Cristi cu picioarele în cap și cu pumnii în coaste. Instantaneu, majoritatea copiilor (cu vârste cuprinse între 5 ani și 9 ani) au început sa plângă fiind traumatizați! Unii dintre ei au făcut efectiv pe ei de frica!!!!!! . La ora meciului în balon se aflau aproximativ 80 de persoane care au asistat la scenele oribile! După acest eveniment traumatizant, a mai urmat încă o bătaie drept răzbunare. Muja Emilian și a chemat 8 prieteni cu bate telescopice, pari și săbii! și l au așteptat afara pe Sandu Cristian. Afara, efectiv l-au lăsat lat pe jos, politia nu a fost chemata decât după ce victima a fost lăsată pe jos!

Organizatorii evenimentului, nu au chemat politia de la început de la prima bătaie din balon, efectiv au lăsat sa se întâmple, între prima bătaie și a 2-a de afara au trecut 30 minute! Politia după ce a ajuns a întrebat organizatorii care s-au făcut ca nu știu nimic, ca nu au văzut nimic, au întrebat de înregistrările video pentru ca sunt camere, dar interlopii au avut grija și au șters înregistrările fiind prieteni cu organizatorii!

Ce încredere mai avem ca părinți sa ne lăsăm copii sa facă sport în Râmnicu Vâlcea? Primăria, politia Vâlcea? Nu se sesizează?

LĂSAȚI UN MESAJ