Chimcomplex anunță că majorează toate salariile cu 10% din februarie

0
1414

Chimcomplex, companie de produse chimice cu două platforme industriale, în Onești și în Râmnicu Vâlcea, anunță că va majora toate salariile cu 10% în februarie şi acordă tichete de masă în valoare de 40 de lei, începând cu luna ianuarie. Compania mai susţine că, în 2025, va acorda creştere salarială cu 125% din valoarea inflaţiei în 2024.

“Noul contract colectiv de muncă a fost negociat cu 6 luni mai devreme de data expirării celui actual pentru a veni în sprijinul salariaților ale căror venituri au fost impactate de creșterile prețurilor din întreaga economie”, a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Valoarea tichetelor de masă acordate salariaţilor Chimcomplex a crescut la 40 de lei din ianuarie, de la 35 de lei, cât a fost în decembrie 2023. Toți salariații vor beneficia de abonament medical privat care cuprinde peste 300 de analize de laborator, consultații la medici generaliști și specialiști, inclusiv servicii de imagistică medicală (ecografii, RMN, CT), care pot fi accesate în mod gratuit în limita unui plafon de 5.000 lei per salariat pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ