Țigaret, ripostă dură pentru detractori: Nu am acceptat și nu voi accepta niciodată concursurile aranjate!

0
7610

Inginerul Bogdan Țigaret, candidat independent pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea la alegerile locale din 9 iunie a.c., iese în fața opiniei publice locale cu o explicație clară despre eșecul la examenul de titularizare pe care l-a susținut în urmă cu patru ani. Redăm textual formularea sa pentru a rămâne și scrisă undeva. Iar celor care îl acuză zeflemitor le recomandăm să se privească foarte atent și îndelung în oglinzi. Dacă mai au așa ceva prin căsoaie și nu s-au spart chiar toate între timp.

Dragi râmniceni,
Știu că poate pentru o parte dintre dumneavoastră nota mea de la examenul de titularizare de acum 4 ani v-a dezamăgit și aș vrea să încerc să limpezesc câteva lucruri. Întotdeauna m-am angajat doar pe merit și doar în domeniul privat, în care activez în continuare, în transporturi.

NU am apelat NICIODATĂ la subterfugii sau aranjamente așa cum au apelat cei care conduc acest oraș și acest județ, angajându-și copiii, nurorile sau amantele în sistemul bugetar. Cum s-a “întâmplat” și în cazul de mai jos:

Nora primarului Gutău ia salariu de bugetar de 10.000 de lei lunar. Detalii AICI și AICI!

Recunosc că a fost și pentru mine o dezamăgire acea experiență de acum patru ani și am învățat că nu trebuie să mă prezint la un examen fără să mă pregătesc temeinic înainte.
Nu mai dădusem niciodată un astfel de examen și chiar eram curios (acesta a fost motivul primordial) cum se derulează un astfel de examen.
Ceea ce am constatat în cadrul acestui tip de examen este că ești obligat să stai în examen o anumită perioadă de timp (lucru ilogic și pe care nu îl cunoșteam, eu dorind să ies din examen din moment ce nu învățasem, ci doar mă prezentasem din curiozitate). Totuși, regret că am părut neserios, nu se va mai întâmpla, vă asigur.

Am mai învățat atunci și că latura practică a profesiei mele nu este totuna cu stufoasa programă școlară. Și am băgat și asta bine la cap.

Nu în ultimul rând, subliniez faptul că a fost o eroare pentru care am plătit, chiar de mai multe ori. Prima dată prin eșecul în sine, a doua oară prin faptul că imediat a fost folosit împotriva mea și am fost retrogradat drastic, pe loc neeligibil, pe lista de consilieri a PNL, chiar înintea alegerilor locale din 27 septembrie 2020, deși muncisem foarte serios din punct de vedere politic. Și a treia oară prin expunerea negativă, dusă până la limita linșajului public de către presa aservită fix celor care au executat ani de pușcărie pentru fapte de o gravitate incomparabilă cu eroarea mea, cu efecte negative pentru o întreagă comunitate, nu strict pentru ei înșiși. Situație care, din păcate, va continua până la toamnă. Să sperăm că doar până la toamnă.

Vă mulțumesc celor care ați avut răbdare să citiți această explicație și vă asigur că voi continua să sancționez cu aceeași determinare derapajele administrației, indiferent ce culoare politică are, totodată propunând mereu și soluții, așa cum am făcut și până acum. Vă aștept cu încredere la vot pe 9 iunie!
Inginer Bogdan Florin Țigaret,
Candidat independent pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ