UDMR, prima pe buletinul de vot după tragerea la sorți. Forța Dreptei Vâlcea are candidați separați la locale

0
1135

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, 29 aprilie, prin tragere la sorţi, ordinea de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor politice, a organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidaţi la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, precum şi a candidaţilor independenţi care participă la alegeri. La Vâlcea există o situație particulară, Alianța Dreapta Unită fiind alcătuită doar din USR și PMP, Forța Dreptei având candidați separați pentru alegerile locale. De asemenea, există și candidați independenți la locale. Drept urmare, o altă tragere la sorți va avea loc la Vâlcea.

– poziția 1 – UDMR;
– poziţia 2 – Alianţa Electorală PSD PNL;
– poziţia 3 – Partidul Reînnoim Proiectul European al României (Reper – Dacian Cioloș);
– poziţia 4 – Partidul AUR;
– poziţia 5 – Partidul Umanist Social Liberal;
– poziţia 6 – Alianţa Dreapta Unită USR-PMP-Forţa Dreptei;
– poziţia 7 – România Socialistă;
– poziţia 8 – Partidul România Mare;
– poziţia 9 – Partidul Patrioţilor;
– poziţia 10 – Partidul Alternativa Dreaptă;
– poziţia 11 – Partidul S.O.S. România;
– poziţia 12 – Partidul Diaspora Unită.

Ordinea de înscriere a candidaţilor independenţi la europarlamentare pe buletinele de vot este următoarea: locul 13 – Paula-Marinela Pîrvănescu, locul 14 – Vlad-Dan Gheorghe, locul 15 – Nicolae Bogdănel Ştefănuţă şi locul 16 – Dumitru Silvestru Şoşoacă.

Anterior tragerii la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot, BEC a constatat, în şedinţa de luni, rămânerea definitivă a candidaturilor la alegerile europarlamentare şi locale din data de 9 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ