ProRomânia Vâlcea susține PSD la CJ și la funcțiile de primar

0
1235

ProRomania Vâlcea a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că nu îșiva depune listă cu candidați pentru Consiliul Județean și nici pentru funcția de președinte, ci va susține candidatura lui Constantin Rădulescu (PSD)actualul deținător al postului. Deasemenea, în localitățile județului, ProRomânia vor susține candidații PSD la funcțiile de primar.

“Nu vom depune liste proprii de candidați pentru CJ Vâlcea. Considerăm logică susținerea candidatului PSD, având în vedere realizările domnului Constantin Rădulescu în beneficiul locuitorilor județului Vâlcea”, a declarat Președintele ProRomania Vâlcea, Adrian Daniel Sandu. “În celelalte localități ale județului vom depune liste de candidați pentru funcțiil de consilieri, urmând ca reprezentanții noștri să susțină pentru funcțiile de primar candidaturile PSD!”, mai declară Președintele ProRomania Vâlcea

Decia a provocat totuși oarecare nemulțumire în rândul vechilor membri ai formațiunii, în special în ce privește modalitatea încare vor fi stabiliți reprezentanții în birorurile de circumscripții și de secții. Urmărim cu interes situația.

LĂSAȚI UN MESAJ