Video! PSD absoarbe PER la Râmnicu Vâlcea în cadru festiv. “Echipa câștigătoare nu se schimbă”, spune Costi Rădulescu

0
1591

Clubul Stephany din Râmnicu Vâlcea a găzduit prima întâlnire de socializare între membrii PER și cei ai PSD Râmnicu Vâlcea, organizații care, de bună voie și nesilite de nimeni, fuzionează înainte de alegeri. Așa cum au anunțat cei doi lideri politici, Mircia Gutău va fi candidatul PSD la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea și liderul de facto (până când legea îi va permite să fie și de jure) al organizației municipale. Totuși, liderul județean al social-democraților, Constantin Rădulescu, a fost maestrul de ceremonie la întâlnirea de marți (6 februarie) seară.

“Ne pregătim de alegerile din acest an și, în acest scop, am început întâlnirile cu reprezentanții pe secțiile de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea. Șirul întâlnirilor a început aseară. Au răspuns invitației mele și a lui Mircia Gutău, peste 450 de colegi din municipiu.
Discuțiile au fost unele constructive, iar energia și promisiunea lor de implicare totală în activitățile viitoare m-au determinat să cred că suntem pregătiți să câștigăm toate bătăliile electorale din acest an.
Vom face tot ce ține de noi pentru a obține, și de această dată, un scor bun, care să ne asigure continuarea proiectelor începute în acest mandat, atât în municipiu, cât și în județ. Ambele sunt campioane la atragerea de fonduri europene, prin proiecte care ne ajută să le dezvoltăm frumos.
Cifrele dovedesc asta! Și mai demonstrează că noi facem administrație, și nu doar politică!
Încrederea pe care vâlcenii au avut-o în noi ne-a motivat să facem tot ce ține de noi pentru dezvoltarea județului și pentru BINELE locuitorilor lui.
Ne-am ținut și ne vom ține de cuvânt! Promitem să continuăm în același ritm susținut”, a declarat Constantin Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ