Au demarat lucrările la “Spitalul vechi”. CJ Vâlcea alocă peste 13 milioane de euro și în 2024 pentru modernizarea spitalelor

0
1046

Au demarat de ceva timp lucrările de renovare şi extindere la Spitalul Vechi (Spitalul Municipal nr. 2) din Râmnicu Vâlcea. Miercuri, 7 februarie, conducerea Consiliului Județean Vâlcea a efectuat o vizită de lucru pe șantier pentru evaluarea stadiului lucrărilor și problemelor cu care se confruntă constructorii.

“Astăzi, am făcut o vizită scurtă în șantier, pentru gestionarea unor probleme pe care constructorul ni le-a semnalat. Nu am ratat ocazia să îi salut pe colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță, pentru că și aici vom continua extinderea lucrărilor de modernizare a clădirii Ambulanței. Revin săptămâna viitoare cu detalii de la toate lucrările pe care le facem la Spitalul Vechi, inclusiv din interiorul clădirilor. Da, ne confruntăm și cu unele provocări, dar suntem hotărâţi să le depăşim pentru a aduce Spitalul Vechi la standarde moderne, oferind astfel servicii medicale de înaltă calitate pentru comunitate,” a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Sănătatea rămâne un domeniu strategic pentru CJ Vâlcea. Și în bugetul de anul acesta au fost prevăzute fonduri importante pentru toate spitalele vâlcene. Astfel, peste 13 milioane euro se vor investi în proiecte de modernizare și în dotarea cu aparatură medicală la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul de Psihiatrie Drăgoești și la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Constantin Anastasatu” Mihăești. “Avem investiții importante în derulare, clădiri noi de spital aflate în execuție, pentru construirea cărora am atras fonduri europene, dar și proiecte pe care le vom realiza cu bani din bugetul județului. Investim în sănătate fiindcă ne dorim ca pacienții vâlceni să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiții de confort și siguranță”, a mai spus șeful CJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ