Marian Roșca, lider detașat într-un sondaj online demarat pe cel mai mare și activ grup din Drăgășani!

0
2611

În doar 21 ore de la momentul lansării unui sondaj cu întrebare deschisă, pe cel mai mare si activ grup de Facebook din Drăgășani, Marian Roșca este lider detașat pentru funcția de primar. Consilierul local ales în 2020 pe lista USR-PLUS înregistrează în acest moment aproape 65% din intențiile de vot exprimte de respondenți, în condițiile în care s-a trecut candidat independent. Decizia de a semnala acest interesant exercițiu de studiere a opțiunilor politice locale am luat-o după ce am observat că a răspuns transparent un număr foarte mare de drăgășeneni, 524 doar până la ora apariției acestui articol.

Chiar dacă vorbim de un sondaj online, pe o rețea de socializare, cifra impresionantă de participanți voluntari (!) arată destul de clar o tendință, apreciere solidă, incontestabilă, pentru activitatea și vizibilitatea alesului local din ultimii patru ani.

Sondajul va fi activ timp de câteva zile, iar la el pot răspunde doar membrii grupului OK Drăgășani, care este un grup privat, conform configurației Facebook.

Marian Roșca are 43 de ani și este de formație profesională funcționar public superior, absolvent de facultate de administrație publică.

LĂSAȚI UN MESAJ