Vilextur asigură transportul public pe ruta Ocnele Mari-Râmnicu Vâlcea. Vezi programul curselor

0
4528

Începând de vineri, 1 martie 2024, transportul public pe traseul Râmnicu Vâlcea-Ocnele Mari-Slătioarele-Lunca este asigurat de compania Vilextur, cu plecare din autogara Obadă (fostă Traian) din municipiul Râmnicu Vâlcea. Consiliul județean Vâlcea a inițiat procedura de acordare a licenței de transport companiei Vilextur în data de 22 februarie 2024.

“Programul curselor pe acest traseu, publicat alăturat, poate suporta modificări în funcție de interesul arătat de călători pentru cursele planificate inițial”, informează Remus Gabriel Sasu, primarul orașului Ocnele Mari. Abonamentele pot fi ridicate de la agenția Vilextur din Râmnicu Vâlcea, str. General Magheru 6, bl. V6, parter. Relații la telefonul 0250 737 742.

La solicitarea cititorilor noștri, administratorul public al județului Vâlcea Adrian Mihăilă ne-a comunicat, săptămâna trecută, că societatea Vilextur a avut nevoie de o scurtă perioadă pentru pregătirea flotei, în vederea acoperirii acestui traseu, perioadă prevăzută și în lege, de până la 60 de zile. După retragerea de pe acest traseu a companiei Galex, transportul a fost asigurat de firma Mat Dan Service SRL. Evident că imediat au apărut probleme. Societatea respectivă a fost acuzată frecvent de cetățeni că a anunțat anumite tarife la bilete, dar a perceput altele mai mari, în realitate, dar, mai ales, că nu respectă traseele aprobate, ducând cetățenii doar până într-o zonă din Râmnicu Vâlcea departe de majoritatea obiectivelor vizate de călători, licee, spitale, alte instituții, locuri de muncă la societăți private etc.

LĂSAȚI UN MESAJ