Șeful condamnat penal al clubului paralel de presă vine la Vâlcea pentru a-i aduce voturi tot lui Gutău! USR și PMP rămân filiale de buzunar ale aceleiași mafii politice

0
4396

NOI PROBE care demonstrează că orice vot dat altui candidat decât Virgil Pîrvulescu este un vot pentru Mircia Gutău. Dacă ne uităm pe pagina de Facebook a lui Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea, descoperim satisfacția cu care apreciază “susținerea” de ultim moment primită public din partea lui Sorin Roșca Stănescu, fost senator și fost proprietar al publicației Ziua, condamnat penal cu executare pentru manipularea Bursei în cazul Rompetrol. De anul trecut, el prezidează și o asociație a celor mai controversate și toxice figuri din presa centrală, denumită cvasiuzurpator Clubul de Presă, asociație ce a născut un pui aproape viu (sic!) și pe la Vâlcea. Cam la fel, dacă ne gândim că în asociația care deja spoliază bugetele publice locale de bani grei s-au aciuat și talibanii PSD-Gutău (Smeoreanu, Crișu Popescu, Guminski etc).

Hai să vedem cu cine se mândrește incoruptibilul Vicențiu Mocanu: “La 7 octombrie 2014, Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în dosarul Rompetrol, pentru utilizare a informației privilegiate și pentru aderare sau sprijinire sub orice formă a unui grup infracțional organizat. A avut și dosar de colaborator al fostei Securități comuniste”. Cam așa începe aproape orice recenzie despre onorabila lui activitate. Sursa: Digi.24.ro.

Dar, hai să mergem puțin mai adânc în istoria nu foarte îndepărată. În decembrie 2016, Consiliul Superior al Magistraturii sancționa public Antena 3 și România TV pentru că şi-au dezinformat telespectatorii în cazurile Remeş şi Gutău. Cine credeți că îi lua apărarea primarului condamnat definitiv pentru fapte de corupție (dosarul locurilor de joacă!) de la Râmnicu Vâlcea și o înfiera pe șefa ÎCCJ de la acea vreme? Sorin Roșca Stănescu, evident.
Sursa: Adevărul.ro

Adevărații băsiști NU votează PSD-Gutău!

Culmea, avocații condamnaților aruncau vina asupra unui sistem controlat de fostul președinte Traian Băsescu, fondatorul PMP. La fel ca în 2020, la Râmnicu Vâlcea, PMP girează, acum sub sigla ADU (deși e ilegal, nu sunt toate formațiunile componente), alături de același USR al viceprimarului Andrei Gheorghiu care și-a trădat electoratul și s-a aliat cu PSD și PER în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, o candidatură ce are ca unic obiectiv să spargă cât mai mult din voturile anti Gutău. Spre cinstea lor, cei de la Forța Dreptei s-au delimitat de cele două filiale de buzunar ale grupului infracțional organizat, alegând să meargă singuri în competiția electorală pentru consiliul local, în frunte cu Romeo Rădulescu și să-l sprijine pe candidatul PNL, Virgil Pîrvulescu, în cursa pentru eliberarea Râmnicului de sub jugul famigliei consacrate.

USR și PMP sunt doar alte filiale de buzunar pentru gruparea PSD-Gutău!

Nu toți am uitat că, la alegerile prlamentare din 2020, fosta viceprimăriță PER Maria Carmen Preda, în prezent consilier personal al primarului, a fost împinsă prima pe listele PMP, cu acordul șefului din umbră al filialei, fostul senator PRM Nicolae Pătru, pentru un loc în Parlamentul României. Cu tot sprijinul masiv, pe față, dat de Gutău, a capotat lamentabil! Semn că electoratul nu e atât de prost pecât îl cred unii politicieni.

Candidatul USR, un deputat de Vâlcea care s-a preocupat mai mult de problemele din alte județe!

Despre candidatul USR la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea spune tot faptul că a obținut doar 4 voturi în competiția internă, dar a rămas reprezentantul formațiunii pentru cănimeni altcineva nu a dorit să se maiînscrie.

Viceprimarul Andrei Gheorghiu la Ambasada Rusiei, în pragul invadării Ucrainei

Pe fond, mai multe spune chiar activitatea sa de parlamentar: NIMIC pentru Râmnicu Vâlcea! Deși este deputat de Vâlcea și candidat la Primăria Râmnicului, Ion Marin Lazăr s-a preocupat în Parlament mai mult de problemele din alte județe. “Spre exemplu, deputatul Lazăr a depus interpelări pe următoarele «teme»: lucrările de întreținere realizate pe linia de cale ferată 701 (Buzău – Făurei); calitatea lucrărilor realizate pe sectorul Bragadiru-Jilava al Austostrăzii A0; stadiul forării tunelurilor de la Ormeniș și Racoș ce sunt situate pe magistrala M200 Sighișoara – Brașov; situația ajutoarelor de stat acordate unor companii aeriene din România; nivelul competențelor digitale generale de bază conform raportului Eurostat pentru anul 2023; stadiul implementării proiectului privind creșterea gradului de siguranță rutieră în zona orașului Buftea; stadiul lucrărilor la magistrala de metrou M6; stadiul lansării licitațiilor pentru construcția drumului expres Arad-Oradea, etc”, scria fix Ziarul de Vâlcea, al căruiproprietar, Tiberiu Pîrnău, este locul 5 pelista AUR pentru CL Râmnicu Vâlcea, o notiță pe subiect.

La finalul acestui episod, o mică pastilă de memorie pentru Vicențiu Mocanu și Mircia Gutău. Cu materialul clientului, cum se spune: Ziarul de Vâlcea – 16 iulie 2008.

Nu plecați după fente! Fiți vigilenți! Mergeți la vot pe 9 iunie și faceți reala schimbare!

LĂSAȚI UN MESAJ