Frica de SCHIMBARE! Șansa ca Grig Chiroiu să fie noul primar în Băile Olănești dă frisoane “mastăr clanului” care a capturat renumita stațiune cu izvoare cu tot!

0
5644

Se confirmă faptul că tânăra naivă ce reprezintă Forța Dreptei (oare doar pe ea?) în competiția pentru funcția de primar în orașul Băile Olănești, face, involuntar dar parcă nu prea, jocul grupului de interese ce gravitează în jurul familiei Tudor, cea care s-a înstăpânit, practic, pe stațiune de peste 20 de ani. Ea l-a invitat miercuri (29 mai) pe primarul Sorin Vasilache (PSD) la o dezbatere, chipurile, ca imediat după să accepte cu lejeritate o întâlnire cu omul amintitei familii în studioul VTV. Televiziunea înființată, ce să vedeți, fix de Maria Tudor!

CAZAN SUB PRESIUNE! Regia este completată la fel de prost de o nouă serie de atacuri bezmetice la adresa lui Grig Chiroiu, candidatul PNL, adevăratul challanger la funcția de primar din această competiție electorală în renumita stațiune vâlceană. Toate în publicațiile de casă ale aceleiași familii Tudor și ale celor mai controversate și dovedit corupte figuri locale, în general – Ziarul de Vâlcea, Gazeta Vâlceanăvs AICI,(“dezvăluiri”, fake-news, anchete închipuite, calomnii, întreg instrumentarul toxic alzonei septice a presei vâlcene), Eveniment vâlcean, Criteriile lui Smeoreanu etc. În care, paradoxal, își face reclamă electorală… și candidata Forței Dreptei! Cu obiective subtilizate din programul electoral al candidatului PNL, Grig Chiroiu, apropos. Așa v-a învățat deputatul Laurențiu Cazan, supărat că a pierdut jucăria, pardon, controlul organizației locale a liberalilor, domnișoară? Nu mă credeți? Aruncați-vă o privire mai atentă pe pagina ei de Facebook!

Nu doar notorietatea lui Grig Chiroiu i-a speriat pe comanditarii atacurilor cvasipenale la adresa sa, ci și faptul că a demonstrat că e capabil să administreze cu succes proiecte finanțate cu fonduri europene (adică de unde nu se poate fura, mai pe înțelesul iubitorilor de pesede). Și că este uncandidat curat, fără schelete în dulap, în contrast grav cu primarul Sorin Vasilache.

“Referitor la invitația actualului fost primar PSD al Orașului Băile Olănești, vreau să îi transmit pe această cale, că dezbaterea publică ar trebui făcută cu cetățenii Orașului Băile Olănești, lor trebuie să le explice ce realizări a avut în 12 ani de mandat. Din punctul meu de vedere, dacă putea să explice, că, în 12 ani de mandat, orașul Băile Olănești ar fi arătat precum comuna Mihăești, de exemplu (ca să nu zic altele precum: Călimănești, Păușești-Măglași, etc.), vă garantez că nu mai candidam acum la primărie. Mai bine să explice cum este cu “«Mastăr Clanul» pentru apele balneoclimaterice. Doar împreună putem să incercăm ca, în termen de 4 ani, să revenim cu Orașul Băile Olănești la necesitățile actuale”, a postat Grig Chiroiu pe pagina sa de Facebook, atașând și un filmuleț elocvent despre mentalitatea celui care încă ocupă fotoliul de primar.

La finalul acestei notițe, o întrebare retorică: unde să poată fi organizată o dezbatere cu cetățenii, dacă din Băile Olănești lipsește o sală sau incintă de orice fel, corespunzătoare pentru astfel de activități? Tot Grig Chiroiu a inclus în programul său și modernizarea fostei grădini de vară și, hop, a fost copiată și de candidata FD… Metoda parazitării și confiscării consacrată cândva de USR, mai nou șide AUR.

Încercăm să echilibrăm puțin ce vor neapărat să dezechilibreze veșnic nesătuii potentați și argații lor din județ. Inserăm în continure intervențiile lui Grig Chiroiu joi seară, 30 mai, la Realitatea PLUS TV, în platoul căreia a fost alături de europarlamentarul Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ