AJF, cu sprijinul CJ, echipamente sportive pentru toate cele 86 de cluburi din fotbalul vâlcean

0
1787

Vineri, 24 mai, președintele Constantin Rădulescu, alături de președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vâlcea Adrian Comănescu, a înmânat reprezentanților celor 86 de cluburi afiliate noile echipamente sportive achiziționate cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) Vâlcea. Anul acesta, în baza unui concurs de proiecte, AJF Vâlcea a obținut o finanțare de 675.000 lei de la CJ Vâlcea, pentru proiectul “Susținerea fotbalului vâlcean”. Prin proiect, fiecare echipă a primit pentru toți sportivii legitimați: geacă de iarnă, trening și rucsac pentru antrenament. De asemenea, cele 86 de echipe au mai primit mingi și kelen-uri.

“Anul acesta se împlinesc 100 de ani de sport în Vâlcea, dar și 50 de ani de când Chimia Râmnicu Vâlcea a promovat în Divizia A. Am avut plăcerea să-i revăd aseară și pe cei care au scris istorie în fotbalul vâlcean. Sunt un susținător al sportului și mă bucur când văd că oamenii se implică în sport. De asemenea, îi felicit și le mulțumesc domnilor primari, pentru efortul pe care îl fac de a susține o echipă de fotbal în localitate. Este al cincilea an consecutiv în care AJF Vâlcea accesează finanțare de la Consiliul Județean Vâlcea și îl felicit pe Adrian Comănescu pentru implicarea lui în a sprijini echipele să primească echipamente sportive”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

“Îimulțumesc atât domnului președinte, cât și consiliuluijudețean, care, în ultimii cinci ani nu au făcut acest gest (de a ne sprijini – n.r.) din interes, au făcut-o pentru că efectiv iubesc sportul. Domnul președinte Constantin Rădulescu pentru mine este un coechipier. Noi suntem o echipă, echipa fotbalului”, a declarat și Adrian Comănescu, președintele AJF Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ