VIDEO! Flagrant în Sinești. Viceprimarul PSD, surprins în timp ce rupea afișele electorale ale PNL! Noaptea ca hoții

0
2808

Continuă abuzurile primarului din comuna Sinești, Cristian Burleanu, recent trecut de la PNL la PSD, împreună cu camarila sa locală. Sâmbătă seară (18 mai a.c.), viceprimarul Alexandru Dumitru a fost surprins de reprezentanții PNL vandalizând panourile destinate afișajului electoral, și așa puține amplasate și mult subdimensionate – de asemenea contrar legii!!! – pentru a acoperi întreaga ofertă politică, atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele europarlamentare. Din filmare lipsește primarul, care a apucat să fugă de la fața locului. Ambii se vor alege cu (încă o) sesizare penală după aceste isprăvi. Poliția orașului Berbești, competentă ca responsabilitate și pentru comuna Sinești, parecă a scăpat situația de sub control. Sau, mai degrabă, o tolerează!

Viceprimarul Alexandru Dumitru a încercat, în van, să nege evidența faptelor și a susținut că s-a oprit doar pentru nevoi fiziologice. Taman acolo, taman la acea oră și la acea distanță de curtea proprie! Ne întrebăm, încă o dată, cu cât vor astfel de indivizi să câștige alegerile? Cu 129%?!? Doar prin teroare pot? Că spune totul fix despre ei și competența lor un astfel de comportament.

Așa arată afișajul electoral în Sinești când nu e vandalizat de oamenii primarului…

Înainte de a merge mai departe, recomandăm tuturor competitorilor politici ca, în astfel de situații, să sune imediat la 112 și să relateze cazurile, pentru că apelurile prin numărul unic de urgență rămân înregistrate obligatoriu și constituie probe. De asemenea, prin reprezentanții legali ai formațiunilor, să formuleze scris sesizare și către birourile electorale de circumscripție locală, respectiv către biroul electoral județean!

De altfel, reprezentanții PSD Sinești au rupt afișele PNL încă din prima noapte (11 mai) după ce au fost puse. În mod repetat, candidatul PNL la funcția de primar în Sinești, tânărul antreprenor local Adrian Petrescu, a avertizat public despre aceste abuzuri (spre exemplu AICI).

Pe același subiect, citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ