Big Brother cam chior la Popești. Soțul primăriței Aurora Măgură monitorizează abuziv, dar și selectiv, camerele video din comună

0
2599

Deși are interdicție să mai fie prezent în Primăria Popești, în urma unei sesizări penale pentru uzurpare de calități oficiale, Ion Măgură, soțul primăriței PSD Aurora Măgură, încă este văzut des în sediul instituției, ne informează angajați ai administrației locale care ne-au solicitat să le păstrăm, temporar, anonimă identitatea, poziționându-se în calitatea de avertizori publici. Aceștia susțin că Ion Măgură încă vine des în biroul de monitorizare a camerelor video instalate pe raza comunei, situat lângă cel al secretarului comunei.

Partea și mai stânjenitoare este că, din capturile surprinse de noi din înregistrarea primită reiese că doar cinci camere de luat vederi, din totalul de 14 amplasate în diverse puncte din comuna Popești, funcționează. Iar cele cinci vizează strict instrări în diverse străzi și ulițe din localitate. Să fie asta o intenție de a urmări doar cine și cum își desfășoară activitatea electorală în această perioadă din partea celor doi? Oricum, aici se impune ca autoritățile competente să facă investigații serioase, chiar dacă soții Măgură se laudă cu înalta protecție de care ar beneficia! Sau, de acum, tocmai de-aia! Nota bene! În acea încăpere din primărie nu mai intră decât Aurora Măgură, mai precizează sursele noastre.

Deși nu are calitatea de angajat al administrației publice locale, Ion Măgură are, în continuare, un comportament agresiv față de funcționari și diverși locuitori. De adversari de competiție politică nici nu mai pomenim.

LĂSAȚI UN MESAJ