Candidații lui Gutău s-au îmbogățit din taxele plătite de tine! Vețelene, de ce îți ascunzi vila din acte? VIDEO

0
8276

Unul dintre cei mai leneși, dar și lacomi, politruci vâlceni este administratorul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, din 2020 până în prezent, Eusebiu Ninel Vețeleanu. Atârnat de Mircia Gutău permanent, a fost înainte viceprimar, din partea PDL (2008 – 2012) și PER (2020 – prezent). Are un salariu imens pentru a face… mai nimic: 146.000 de lei pe an, adică peste vreo 8.000 de lei lunar, bani în mână. Are și alte sinecuri politice, dar nu insistăm acum pe toate, doar pe calitatea de membru în AGA a Apavil din partea municiplității, până la începutul acestui an, societate la care și-a angajat și actuala soției, Tania Egorova (numele dinainte de căsătoria de anul trecut), dar amândoi ascunzând asta în declarațiile obligatorii de avere și comițând, astfel cel puțin două fapte penale: conflict de interese și fals în declarații publice! Acum, își ascunde și vila de pe Dealul Malului!

Vețeleanu candidează pe lista PSD întocmită de Gutău pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, pe poziția a opta. Deci, loc eligibil. Numai că, în dosarul de candidatură și-a declarat ca domiciliu un apartament de pe strada Gib Mihăescu.

Totuși, în declarația de avere de anul trecut, admite că a cumpărat un teren de 1.418mp în zona respectivă. Nu trece însă și casa, încare deja locuia. Și nici nu plătește impozit corespunzător pentru ea! Iar, anul acesta, se prevalează de faptul că depunerea declarațiilor publice pentru funcționari, nu și politicieni, cum e el, se face până la 15 iunie. Acum să vedem AEP!

Deși soția lui este angajată de anul trecut în Apavil, ea a apărut în declarație tot ca director al Centrului de îngrijire a bătrânilor din Ostroveni! Alt fals…

Să ne delectăm puțin și cu panorma oferită de terasa vilei noi construite aici de Eusebiu Vețeleanu. Casa de pe Iustinian Marina (Ostroveni) o trecem cu vederea, bănuim că i-a lăsat-o fostei soții, Paula Vețeleanu. Și ea angajată tot a APAVIL! Asta nu mai putem treece cu vederea, că a fost tot conflict de interese, iar declarațiile tot aiurea completate, deci alt fals. Penal în formă continuată, sau, cum ar spune cei mai hâtri, așa stăpân, așa slugă. Nu credeți?

Dexonline.ro: politruc, politruci – substantiv masculin 1. Instructor, îndrumător politic în armata sovietică. 1.1. depreciativ Activist politic.

LĂSAȚI UN MESAJ