Vâlcenii mutați la Sibiu, mesaj tranșant pentru administrația Gutău: venim la vot pe 9 iunie pentru a scăpa orașul de mafie!

0
8197

Zeci de mii de vâlceni au ales să se mute în Sibiu, în ultimele două decenii, alegând locurile de muncă bine plătite și condițiile superioare de trai, în general, din reședința județului vecin. Și contribuind astfel la bugetul local de acolo și la dezvoltarea continuă a noii lor comunități. Mulți dintre ei s-ar întoarce oricând în orașul de origine, dacă ar simți o îmbunătățire sensibilă a modului în care sunt tratați de autoritățile politico-administrative vâlcene și dacă ar constata o îmbunătățire majoră a perspectivelor de dezvoltare personală. Acesta a fost mesajul transmis de mulți dintre ei lui Virgil Pîrvulescu și echipei de candidați cu care s-a deplasat la Sibiu vineri, 10 mai. În același timp, ei au arătat încă o dată și că au curajul de a sancționa derapajele administrației Gutău-PSD, spre deosebire de încă mulți dintre cei rămași acasă, promițând că vor fi prezenți la urne pe 9 iunie a.c. la Râmnicu Vâlcea.

Surpriza a constat înfaptul că mulți dintre ei au decis să-și monteze bannere pe propriile balcone și garduri, pentru a-i îndemna pe cât mai mulți dintre vâlcenii cu reședința în acte încă în Râmnicu Vâlcea, la fel ca Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL pentru funcția de primar în Râmnicu Vâlcea să sacrifice o zi pentru a da o nouă șansă comunității de baștină: “Acasă înseamnă Râmnicu Vâlcea. Pe 9 iunie, împreună, scăpăm orașul de mafie!”

În multe dintre zonele Sibiului și chiar învecinate se pot observa bannerele lui Virgil Pîrvulescu. Am surprins câteva imagini exemplificative în “cartierul Arhitecților” (spre Cisnădie ), sau pe străzile Doamna Stanca (lângă Dedeman), Valea Aurie, Turnișor ș.a.

LĂSAȚI UN MESAJ