Totul pentru Gutău sau împotriva lui Pîrvulescu? Singurul indepentdent relevant pentru CL, Țigaret e ultimul pe buletinul de vot! Tragere la sorți parcă premeditată să alunge nehotărâții de la urne!

0
3388

Miercuri, 8 mai, Biroul Electoral de Crcumscripție al Municipiului Râmnicu Vâlcea a afișat rezultatele tragerii la sorți a ordinii înscrierii candidaților pentru funcția de primar și posturile din consiliul local pe buletinele de vot. Primarul în funcție, Mircia Gutău (PSD) deschide lista la alegerile pentru funcția de primar, urmat de candidatul ADU, Vicențiu Mocanu (AUR) și Virgil Pîrvulescu (PNL). La consiliul local, Bogdan Țigaret, singurul candidat independent cu vizibilitate și relevanță în activitatea profesională și civică a fost trimis pe ultima poziție a buletinelor de vot.

În eventualitatea că vor fi inserate câte două casete cu candidați pe fiecare pagină a buletinului de vot, la alegerile pentru primar până și candidatul AUR pare favorizat, fiind primul pe pagină. La fel și dacă vor fi patru casete pe pagină. În mod “surprinzător”, ordinea primelor patru formațiuni reprezentate se păstrează și la consiliul local. Forța Dreptei a fost aruncată “de sorți” pe poziția a noua, după alte patru formațiuni care spun… aproape nimic majorității cetățenilor din Râmnicu Vâlcea.

Bogdan Țigaret, singurul candidat independent serios și relevant la consiliul local, are de luptat acum și cu reflexul eventualilor votanți care se opresc la primul competitor politic neafiliat. Totuși, poate transforma asta într-un avantaj, concentrându-și campania pe fidelizarea alegătorilor care doresc să acorde oșansă unui independent.

LĂSAȚI UN MESAJ