Judecătoarea care i-a permis lui Gutău să redevină primar, locțiitor al președintelui BEJ Vâlcea. Lista președinților de circumscripții locale

0
2221

Sâmbătă, 13 aprilie, s-a constituit Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Vâlcea pentru alegerile locale din 2024. Prin tragere la sorți, preşedinte a fost desemnat, pentru al patrulea rând consecutiv de alegeri, judecătorul Vasilică Stoinea, purtător de cuvânt al Tribunalului Vâlcea. Urmează partea cea mai intrigantă informației: locţiitor al președintelui BEJ a fost desemnată iarăși judecătoarea Andra Marina, de la Tribunalul Valcea, unul dintre numele cele mai controversate rămase active în rândul magistraților vâlceni. Nimeni alta decât judecătoarea care a condus completul ce a validat mandatul de primar obținut de Mircia Gutău în 2016, deși instanța anterioară demonstrase negru pe alb că acesta nu terminase perioada de probație în care avea unele drepturi restrânse. Nu în ultimul rând, Andra Marina nici n-ar fi trebuit să facă parte din acel complet, din cauza relațiilor de rudenie prin alianță cu subiectul procesului pe care îl tranșa.

Nu e prima dată când Andra Marina insistă fără complexe să se pună în situații jenante. Despre ce obiectivitate și imparțialitate putem vorbi și acum, într-un alt moment în care Mircia Gutău, protejatul evident al unei părți a justiției (vâlcene, dar nu numai), cadidează pentru un nou mandat, mai disperat ca oricând parcă să-l obțină?

În continuare, președinții circumscripțiilor locale din județul Vâlcea:

LĂSAȚI UN MESAJ