Nu e glumă! Clanul Gheorghiu l-a uns șef al USR Râmnicu Vâlcea pe Claudiu Botea, acuzat de o țeapă de 400.000 de lei trasă MINET SA

0
2574

USR Vâlcea a anunțat luni, 1 aprilie, la sediul filialei județene, noul președinte al organizației municipale Râmnicu Vâlcea. Acesta ar fi nimeni altul decât cewl care va deschide și lista de candidați pentru Consiliul Local la alegerile din 9 iunie, conform rezultatelor alegerilor de pe 25 martie, Claudiu Petre Botea. Nu este o glumă (poate doar faptul că a renunțat la candidatura pentru președinția municipală Cătălin Crețu), din păcate, nici faptul că noul lider politici propus de Gheorghiu & Co are deja la activ controverse grave legate de activitatea economică (vreo șase TIR-uri de marfă pagubă către Minet SA, multe sute de mii de lei) a firmei sale, Valdeco Textile.

Vicepreședinte a fost desemnat Andrei Gheorghe, până de curând lider al filialei locale Olanu a USR. Nu putea lipsi din Biroul municipal soția liderului județean, Georgiana Gheorghiu. Din același for deliberativ vor mai face parte Roxana Bănuță, consilier personal la biroul de viceprimar al lui Andrei Gheorghiu, Dragoș Tomulescu, alt apropiat al familiei Gheorghiu, Rebeca Drăgulescu și Silviu Oprescu.

Explicație foto: Claudiu Botea și Cătălin Crețu, primii doi din stânga pe rândul de sus, la o acțiune politică din noiembrie 2023.

Pe același subiect, citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ