Actorul Grig Chiroiu, candidatul PNL pentru funcția de primar în Băile Olănești

0
1380

Anunţul a fost făcut, joi, 28 martie, de Laurenţiu Cazan, deputat și preşedinte al organizaţiei PNL Olăneşti, într-o conferinţă de presă la care a participat şi Grig Chroiu, înscris iniţial în competiţia internă a Filialei Vâlcea a PNL pentru desemnarea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

„La Consiliul Judeţean am avut cea mai mică pondere din ce am înţeles eu. Nu m-a interesat foarte mult sondajul. La sondajul pe localitate, din câte ştiu, înainte să-mi anunţ intenţia, eram la vreo 35% sau ceva de genul acesta, la câteva procente după actualul primar”, a spus Chiroiu, care deține în renumita stațiune vâlceană două cochete unități de cazare de tip motel – bistro.

Deputatul Laurențiu Cazan susţine că actorul ar putea fi susţinut în competiția electorală pentru această funcţie şi de alte formaţiuni politice, cu care se negociază deja o înţelegere în acest sens.
„Pentru Olăneşti, vă pot spune că purtăm discuţii clare cu Dreapta Unită şi AUR să susţinem un singur candidat, pe domnul Grig Chiroiu. Avem o echipă politică, ce îmbină şi experienţa politică, şi tinereţea, şi viziunea, şi oamenii, şi nevoile lor şi vă spun că o să vedeţi că vom câştiga. Vă spun cert: o să câştigăm alegerile din Băile Olăneşti”, a susţinut parlamentarul PNL.

Cazan a precizat, totodată, că sunt discuţii avansate cu aceste formaţiuni politice şi în alte localităţi, în timp ce la Consiliul Judeţean vor merge cu candidatul propriu, secretarul de sat în Ministerul Agriculturii Aurel Simion, după ce fostul senator PNL Daniel Niţu a refuzat propunerea de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea ca independent cu susţinerea acestor partide

LĂSAȚI UN MESAJ