VIDEO! Tânăr surprins de jandarmi cu droguri asupra lui, la Tic Tac, în Râmnicu Vâlcea

0
1120

Marți (26 martie) seară, în jurul orei 23:30, un tânăr în vârstă de 31 de ani, care se afla în zona ”Tic-Tac” din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, a atras atenția forțelor de ordine prin comportamentul lui suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, acesta s-a urcat într-un autovehicul și a încercat să părăsească locul. Forțele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lui, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu mașina.

“Ulterior, jandarmii vâlceni l-au legitimat, pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lui suspect. În urma controlului corporal preventiv, asupra tânărului au fost găsite substanțe interzise de lege, mai exact fragmente vegetale de culoare verzuie cu miros înțepător și un pachet de foițe în rolă cu filtre, folosite pentru confecționarea țigaretelor.
Documentele întocmite, împreună cu substanțele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul remis presei miercuri, 27 martie, de Jandarmeria Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ