Odihnă veșnică, USR Vâlcea! Deputatul Lazăr, respins de familiile reunite ca propunere de candidat la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea

0
1453

Sâmbătă, 23 martie 2024, la sediul formațiunii s-a desfășurat Adunarea generală a USR Râmnicu Vâlcea, convocată de Biroul Județean al USR Vâlcea. Ar fi trebuit să aibă loc și alegerile pentru noul președinte municipal, dar Biroul Național s-a opus, din cauza faptului că filiala județeană condusă de Andrei Gheorghiu nu a respectat procedura de convocare, solicitând reprogramarea lor. Ceea ce spune foarte multe despre cât preț pun “familiile reunite” pe statut, regulamente și legi. De bun simț nu mai are sens nici să pomenim. S-a votat, totuși, respingerea propunerii ca deputatul Marian Lazăr, singurul personaj politic de prim plan care mai are credibilitate, să fie candidatul USR la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea. Semn clar că Gheorghiu, Crețu & Co vor să facă în continuare jocurile PSD-Gutău! Totuși, potrivit statutului, fiind singurul candidat, Marian Lazăr poate rămâne propunerea USR pentru funcția de primar.

*În fotografia din deschidere, viceprimarul Andrei Gheorghiu la Ambasada Rusiei, 11 decembrie 2021, invitat de polcovnicul kagebist Valeri Kuzmin! În februarie 2022 Rusia a invadat Ucraina.

Pentru funcția de președinte se pregătea Cătălin Crețu, unul dintre sforarii din umbră până acum, în USR Vâlcea, co-autormoral la distrugerea filialei județene la început de 2020 și predare a ei către Gutău. Nota bene! Crețu a ajuns la 50 de ani, dar nu are un CV public.
Cei 71 de membri (ridicol, nu?) au stabilit prin vot delegații la conferința județeană și candidații pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. Observați că nu apare nicăieri comisia electorală! “Rezultatele”, mai jos, în fotocapturi.

LĂSAȚI UN MESAJ