Epic fail! Țigaret: “Oferta Politehnicii București la Târgul Educațional demontează minciunile electorale ale lui Gutău!”

0
2667

Vineri, 22 martie, la Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea, s-a desfășurat Târgul Ofertelor Educaționale ale Universităților, acțiune destinată elevilor din anii terminali ai liceelor din județ. 20 de instituții de învățământ superioar din întreaga țară au prezentat modulele și locurile disponibile pentru noi studenți în anul universitar 2024-2025 (vezi AICI), printre care și Politehnica București. Oferta acesteia a surprins, nimic din prezentare neducând cu gândul nici măcar în vaga apropiere de ceea ce a promis, acum nici două săptămâni, primarul Mircia Gutău după întâlnirea cu rectorul Mihnea Costoiu, lucru sesizat prompt și de inginerul Bogdan Țigaret.

“Unde este promisa facultate IT, domnule #PrimarFaraViziune? Astăzi s-a derulat Târgul educational adresat elevilor din anii terminali de liceu. Universitatea POLITEHNICA din București (care a absorbit recent Universitatea de Stat Din Pitesti) a prezentat următoarea ofertă viitorilor studenți vâlceni: Mecatronica și robotică; Ingineria mediului; Ingineria produselor alimentare; Inginerie mecanică agricolă. Cu un total de 140 de locuri”, a punctat Bogdan Țigaret pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ