Constantin Șerban: Vom pregăti și la Popești o echipă de tineri capabili să acceseze finanțări din bani europeni pentru investiții de anvergură!

0
2090

De săptămâna trecută a devenit oficial, fostul primar Constantin Șerban va fi candidatul la primăria comunei vâlcene Popești, susținut atât de Forța Dreptei, formațiune care l-a și desemnat prima, cât și de PNL, informație confirmată de președintele filialei județene, deputatul Cristian Buican, după ședința biroului politic de săptămâna trecută. Interesant este că nimeni nu-și anunțase candidatura pentru postul de edil până acum împotriva Aurorei Măgura, primărița PSD a comunei de două mandate. Constantin Șerban are, dincolo de vasta experiență în administrație și o susținere din zone diverse din punct de vedere social și economic.

În vârstă de 58 de ani, absolvent cu diplomă de inginer al Universitatății Tehnice Petroșani (Facultatea de Mașini și Instalații Miniere, 1985-1991), cu vastă activitate ca inginer, fără rușine de muncă nici după ce a luat o pauză politică din cauze în primul rând medicale (provocate inclusiv familiei sale de siniștri adversari politici ce pozează în oameni, dar care ar merita o mai clară expunere cu alt prilej), părinte, împreună cu soția sa, Rovena, a doi tineri care deja au locuri de muncă stabile de ani bunicei și nu oriunde, în cadrul Federației Române de Fotbal, Șerban încă mai are multe de oferit în administrația publică locală. Nu acum este momentul trecerii în revistă a reușitelor administrative din mandatele sale de edil, chiar dacă ele sunt în număr copleșitor în comparație cu cele ale administrației locale din ultimii opt ani. Poate doar un prim gând cu care vrea să se reapuce de treabă la Primăria Popești: “Am un proiect foarte detaliat. Acum, aș menționa doar unul dintre pilonii săi. Vreau să aduc o echipă valoroasă la primărie care să întocmească și proiecte de finanțare, să atragem și în comuna Popești fonduri europene. Acum sunt și bani de cofinanțare. Trebuie să aducem și comuna noastră la zi în acest domeniu. De opt ani, Popești nu a implementat niciun proiect investițional cu fonduri europene și e păcat. Sunt axe foarte interesante cu linii de finanțare deschise deja și nu trebuie să pierdem și acest tren. Vom pregăti și la Popești o echipă de tineri capabili să acceseze finanțări din bani europeni pentru investiții de anvergură! Veți vedea că vom reuși”, a declarat Constantin Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ