VIDEO. Complicitatea dintre PSD-Gutău și AUR, surprinsă în flagrant pe milioane de euro din bugetul local al municipiului Râmnicu Vâlcea

0
9448

De anul trecut, AUR Vâlcea s-a umplut de personaje care gravitează direct pe lângă Mircia Gutău, primar care va candida pentru un nou mandat la Râmnicu Vâlcea din partea PSD. Totuși, AUR se strofoacă din toți rărunchii să-i convingă pe cât mai mulți naivi că reprezintă o alternativă la actuala administrație. În realitate, cele mai vizibile figuri sunt parte a unui teatru grotesc, ticluit pentru ai prosti pe vâlceni, pe românește. Azi, exemplificăm cu Marcel Luculescu, proprietar de firmă de afaceri din Olt, cu multe lucrări la Slatina pe vremea lui Darius Vâlcov și a succesorului său Mugurel Prina (originar după mamă din Voicești – Vâlcea), întâmplător ambii edili-șefi de la PDL, apoi PSD și tot ambii condamnați și arestați pentru fapte de corupție întrecutul nu foarte îndepărtat. De aproape doi ani, Luculescu s-a aciuat la Râmnicu Vâlcea și face afaceri pe bandă rulantă sub acoperirea DADP-ului bugetat cu 20 milioane de euro din bugetul local.

Zilele acestea, primarul Gutău a demarat încă o amplă și sfidătoare acțiune de înlocuire a pavelelor și bordurilor pe Bulevardul Republicii din Râmnicu Vâlcea. Aici, observată cu atenție de Răzvan Barbu (alt client de lucrări publice cu bugetul local, dar și cu tată de la Direcția Agricolă arestat pentru luare de mită) din locuința de la parterul unui bloc din zonă, lucrează firma lui Luculescu. Toți angajații poartă veste care să inducă în eroare ochii trecătorilor, ca și cum ar fi de la DADP. În realitate, de la direcția Primăriei Râmnicu Vâlcea condusă de “Salată” (Cătălin Olteanu, fost condamnat penal pentru fapte de drept comun) sunt maxim unul-doi supraveghetori sporadici ai lucrărilor.

De parcă nu era de ajuns, am găsit trei zile la rând la fața locului și o camionetă cu nr. de înmatriculare OT 05 XVL. Inițial am crezut că aparține firmei lui Luculescu, dar la verificare a reieșit că e înregistrată pe una dintre firmele lui Florin Brăgău, BF Group, una dintre firmele care s-au abonat, printre altele, la anveloparea puținelor blocuri norocoase din acest punct de vedere din Râmnicu Vâlcea. Asta deja poate duce cu gândul la o întreagă schemă uriașă de sifonat zecide milioane de euro anual din banul public pe lucrări neprioritate și repetate absurd obsesiv an de an de municipalitatea lui Gutău!

Soția lui Marcel Luculescu, Deea Luculescu, este profesor la Școala Anton Pann din Râmnicu Vâlcea (fostă Nr. 9). Ei mai dețin în zonă și o șaormerie. Mă rog, astea ar fi detalii, deși soția încă nuse ferește să pozezeîn mare susținătoare a lui Gutău. Marcel Luculescu însă pozează în mare luptător pentru dreptate din partea AUR, gardându-l împreună cu un alt prieten al lui Gutău, Nicolae Mândrescu (uns candidat la Drăgășani, partener deafaceri cu Ion Florescu, directorul general al APAVIL numit de gruparea politică Gutău) pecandidatul AUR la funcția de primar în Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu, proprietarul Grupului Verotherm, care are principal obiect de activitate producția de mortare uscate, esențiale în… construcția de blocuri.

Vom reveni și cu alte amănunte cere demonstrează că AUR doar mimează opoziția la PSD-Gutău la Râmnicu Vâlcea!

LĂSAȚI UN MESAJ