Subordonat al lui Gutău din corpul de intervenții speciale al Poliției Locale, garaj ilegal sub nasul autorităților

0
7593

Căutând o nouă arteră ilegală inventată de administrația Mircia Gutău, din capătul prelungirii Gib Mihăescu pe malul drept al Oltului (Râmnicu Vâlcea, zona Kaufland – Libertății, vezi harta), am descoperit o înfloritoare afacere. Evident, tot 100% ilegală. Dar, surpriza cea mai mare a fost să aflăm că îi aparține unui angajat al Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, Teodor Voicu, chiar de la structura de intervenție rapidă a instituției. Instituție care, de asemenea, se află în subordinea directă a primarului Mircia Gutău. Respectivul s-a angajat aici anul trecut, până atunci (la aproape 40 de ani) istoricul cărții lui de muncă la ITM fiind aproximativ nud. În Poliția Locală este angajat, de mai mulți ani, chiar pe funcție de conducere, și nașul lui Teodor Voicu.

Pentru conformitate, geolocația exactă: https://maps.app.goo.gl/7ALznL5wp9H2xJeX7

WST Garage sau Teo Garage sunt denumirile sub care e pomenită afacerea lui Teodor Voicu. Se și laudă cu ea pe Facebook (vedeți AICI). Un garaj în care prestează și un angajat, tot la negru, în care se execută diferite lucrări de reparații și cosmetizare a mașnilor. Un polish, spre exemplu, costă aproximativ 2.000 de lei aici, dar, în loc de bon fiscal sau chitanță, primești o hârtiuță scrisă de mână cu lucrările efectuate. La ANAF nu există nicio referință despre firmă, e ca și cum nu există, deși ea își desfășoară activitatea liniștit, aproape în buricul târgului. Pentru terenul respectiv, proprietarul afacerii plătește o chirie modică de aproximativ 500 de lei unei persoane fizice. Întrebarea cea mai simplă e următoarea: chiar să nu știe nimeni, de atâta timp, din primărie, că o astfel de afacere, la fel ca oricare alta, are nevoie, obligatoriu, de oautorizație de funcționare? Retorică, evident.

Sursa foto: Teodor Voicu, 21 aprilie 2023 – Facebook

Revenind la malul Oltului, administrația Gutău pare că pregătește un nou boom imobiliar în zonă, pe modelul patentat în amonte, în zona noului mall: întâi o stradă inventată tiptil în zona de siguranță a râului (oare Apele Române știu și de trebușoara asta?), apoi un nou PUZ aprobat de majoritatea PSD-PER-USR și gata proiectul imobiliar. Acum, rămâne însă un subiect de expus mai detaliat într-un alt articol. O primă imagine:

LĂSAȚI UN MESAJ