Halucinant! “Damă de consum” notorie, promovată șefă de creșă de o camarilă interlopioidă! În atenția DIICOT și DGA!

0
14541

De ce vrea cu disperare primarul Gutău “să separe grădinițele de creșe”? Camarila lui pare că a ajuns cu pretențiile de a subjuga municipiul reședință de județ inclusiv la creșe. Nu că ar fi fost departe până acum, dar s-a ajuns până acolo încât foste notorii (național și international!) “dive de consum” (“escorte”, dacă preferați termenul modernist) să fie angajate în creșe. Mai nou, li se rezervă chiar funcțiile de conducere. Totul mizând pe faptul că legislația e mai permisivă în domeniu, creșele fiind în subordinea directă a primăriei, spre deosebire de grădinițe, care țin de inspectoratele școlare. O fi vreo metodă nouă, neconvențională, de stimulare (sic!) a taților să meargă mai des și la creșe. Cu și pentru copiii lor, evident.

Să trecem la subiect direct. C.T. a ajuns în toamna anului trecut șefă la Creșa “Pădure” (lângă Zoo) Ostroveni. Practic, în același corp de clădire, sunt pe un palier trei săli pentru grădiniță, iar pe celălalt trei de creșă. Durează de ceva timp de când studiem domeniul educației în plan local și în această direcție. Redăm textual una dintre primele descrieri primite de la o sursă extrem de bine informată.

“Este fata unei foste bucătărese de la fostul liceu ind 5, actualmente Forestier. Mama o femeie f frumoasă, care trăiește și acum C. ii moștenește trasaturile. Tatăl un fost milițian sectorist pe zona Nord care își avea biroul chiar l a poarta liceului forestier. El un bărbat înalt, brunet (țigan chipeș) f bine făcut cu niște mustăți negre, lungi si întoarse precum au caldărarii din Ardeal. A decedat înainte de 90. După ce C….ea s a dus în cap a fost așa o iubita a mai multora care puteau să i lase ceva. Titular V…gă și pe lângă el și alți soți de handbaliste și C…….scu, B..no. Nu cerea, aștepta sa i se ofere. Pleacă la Capitală și e plasată în lumea bună de către N….u G…ce (fostul patron cu depozitul S…..T) mai târziu cunoscut ca soțul lui C…..ia și Dumi, omul lui G. D……..u. La București, își dă seama că e exploatată, suportă până își termină o postliceala sanitară. Își face un grup de fete pt croaziere din care făcea parte și Adelina P…..țu și Monaco scrie pe ele! De aici, traseul lui P…..țu este împreună cu C.….la, Cerasa fiind un fel de șefă a grupului. Devine amanta oficială a fotbalistului G. P. în perioada G…….y. G. ajunsese să i plătească avion personal să o aducă la Istanbul pt dezmăț. Vârsta își cam pune amprenta și grupul se retrage la București și fiecare încearcă sa devină Doamne. Ea alege să fie asistent stomatolog și să mai presteze la solicitare. Se îmbolnăvește mama și revine acasă și rămâne acasă. Apare primul mandat al lui Gutău după pușcărie, înființează echipa de fotbal sosește Gică la Vâlcea, un dineu ea îl însoțește pe Gică. Are loc discuția Gică , Gutău, V…gă și este angajata asistent medical la un cabinet școlar. Toate sosirile lui Gică la Vâlcea sunt acompaniate de ea. Damă de consumație unde vecinul are nevoie, mai cu seamă în zona arbitrilor (…)!”

Ce spun alte educatoare? Un exemplu:

“Când a făcut grădinița aia, a pus 3 grupe de creșă la parter și 3 de grădiniță la etaj. Și le a dus pe amândouă acolo. Cică nu era zi in care sa nu se duca el acolo. Până s au încăierat astea. Blonda e tare periculoasa… cică ea nu se muta de acolo până nu ii face creșă mare undeva. Se aude că de acolo va rămâne creșă ptr madame C…..la, că nu poate să o împreune cu altele că le umflă, la propriu…”
Avem multe alte probe, inclusiv foto și video.

Se conturează diagrama unui fenomen infracțional, sau nu?

În altă ordine de idei, Tania Egorova Vețeleanu și-ar fi rezolvat trecerea (cu „concurs”, evident) în funcția de șefă a unei creșe din Râmnicu Vâlcea, cartierul Traian. Cum să ajungi, în nici cinci ani, din cosmeticiană fără Bac recunoscut în România, director la Căminul de bătrâni Ostroveni? După ce ai trecut vreo doi ani și pe la “Cultura” din primărie. În primăria lui Gutău e posibil chiar orice, nu? Apoi, Taniei i s-a înființat post de consilier personal al directorului Apavil. De anul trecut, i s-a inventat (ilegal) în organigrama societății, la care primăria deține 66% din acțiuni și Vețeleanu e membru al AGA, post de șef Serviciu Urmărire Încasări. Cu salariu de 10.000 de lei pe lună.

La Primăria Râmnicu Vâlcea, creșele sunt în coordonarea:

• Anei Maria Olteanu (soția lui Salată, Cătălin Olteanu, fost condamnat penal pentru infracțiuni de drept comun, uns anul trecut de primarul Mircia Gutău șef la DADP), de formație profesională… asistent medical (este și la echipa de handbal în schema de personal fix ca asistentă)

• Ioanei Borleanu, șefa de personal din primărie, soția lui David Borleanu, director tehnic la Apavil (singurul din… istorie care a fost numit într-o astfel de funcție, deși el era doar subinginer!)

În cadrul IȘJ, grădinițele sunt în coordonarea Inspectorului școlar pentru educație timpurie Giorgiana Maria Ancuța.

Alte surse: Facebook, Instagram, platforme online cărora nu ne este permis să le menționăm numeleîn acest mediu.

Pe un subiect conex, citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ