Apel disperat al unei familii la conducerea SJU Vâlcea să aprobe transferul la București pentru un pacient care a suferit un AVC

0
4178

Familia unui pacient care a suferit un AVC și are nevoie urgent de operație apelează la presă cu speranța că va reuși să convingă conducerea SJU Vâlcea să accepte transferul rudei lor la Spitalul Bagdasar Arseni din București. „Ni-l dau doar pe samnatură să îl luăm cu mașina personală, nu vor să ne asigure ambulanța pentru că medicul Preoteasa nu semnează transferul.” Medicul neurochirurg Cătălin Preoteasa a fost de gardă azi (sâmbătă, 17 februarie) la Pitești și revine în Râmnicu Vâlcea abia luni, 19 februarie.

Buna seara,
Va scriu in speranta ca veti face public cazul nostru.

Va aduc la cunoștință o situație medicală critică și apelăm la sprijinul dumneavoastră pentru a face public acest caz de urgență. O rudă apropiată a suferit un accident vascular cerebral și a fost diagnosticată cu necesitatea unei intervenții chirurgicale,este internata la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Cu toate acestea, medicul neurochirurg disponibil pentru intervenție este programat să sosească abia luni, în condițiile în care ziua de azi este sâmbătă. În încercarea noastră disperată de a găsi o soluție imediată, am identificat un medic specialist la București, la spitalul Bagdaar Arseni, dispus să efectueze intervenția. Regretabil, autoritățile medicale din Râmnicu Vâlcea refuză transferul și nu furnizează informații, susținând că sunt capabili să realizeze operația, respingând necesitatea trimiterii în altă locație.

Familia noastră nu poate să aștepte până luni și suntem într-o situație de disperare. Vă rugăm să ne acordați sprijinul dumneavoastră în a face cunoscută această situație, sperând că publicitatea va determina o soluție rapidă și va atrage atenția necesară asupra acestei urgente medicale. Orice ajutor în această direcție ar fi extrem de apreciat.

Cu respect,
Cristina Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ