VIDEO! MatDan continuă să încalce legea și să își bată joc de călători! CJ Vâlcea tace.

0
2774

Acum aproape trei săptămâni, prezentam în exclusivitate rezultatele unui flagrant jurnalistic care demonstra faptul că MatDan Service srl încalcă legea sfidător, sub ochii autorităților județene și municipale din Drăgășani și Râmnicu Vâlcea. La o săptămână după dezvăluirile făcute de noi, pe TikTokși Facebook a fost postat și un videoclip, chiar dintr-o mașină a firmei amintite (despre care gurile rele îl acuză pe unul dintre directorii generali din cadrul Consiliului Județean Vâlcea, Bogdan Lăstun, în subordinea căruia s-ar afla Autoritatea Județeană de Transport, că ar proteja-o). Elevi care fac naveta la școală la Drăgășani arată condițiile inumane de transport și confirmă inclusiv modificarea ilegală de tarife.

În loc să anuleze licitația pentru licența de transport pe ruta respectivă și să organizeze de urgență alta, reprezentanții autorităților județene preferă să aștepte. Ce? Doar ei știu. Probabil sesizări la instituțiile competente și împotriva lor. Alegerea le aparține.

Reamintim că luni, 22 ianuarie, am reușit să probăm, în flagrant jurnalistic, fără echivoc, multiple încălcări ale legii de către societatea amintită. Pentru mai multe detalii, accesați linkul de mai jos.

Flagrant! Fraudă în transportul de persoane pe ruta Râmnicu Vâlcea – Drăgășani! MatDan și CJ Vâlcea, vizate | Valcea info

LĂSAȚI UN MESAJ