Vicențiu Mocanu, politician și proprietar al companiei Verotherm, distins în Parlamentul Italiei de AEREC

0
970

Omul de afaceri și politicianul Vicențiu Mocanu, cunoscut pentru activitățile economice și politice din Râmnicu Vâlcea, dar și pentru afacerile dezvoltate în străinătate, a fost onorat recent cu titlul de membru asociat al Academiei Europene de Relații Economice și Culturale (AEREC). Ceremonia a avut loc în Parlamentul Italiei, în cadrul Camerei Deputaților, marcând cea de-a 65-a convocare academică anuală a acestei instituții.

Vicențiu Mocanu a primit această recunoaștere internațională pentru contribuția sa semnificativă la evoluția relațiilor economice și promovarea bunelor practici profesionale. Academia Europeană pentru Relații Economice și Culturale (AEREC) a fost înființată ca departament al Organismulului Național pentru Promovarea Industriei, Comerțului și Meșteșugurilor din Italia, fondat în 1981, cu scopul de a promova industria italiană în lume prin schimburi economice și culturale cu organisme și instituții internaționale.

“Această distincție reprezintă o responsabilitate și un privilegiu deopotrivă. Sunt onorat să fiu asociat cu o instituție academică atât de respectată. De asemenea, îmi exprim în continuare angajamentul pentru promovarea pricipiilor etice în afaceri, cu scopul de a dezvolta și susține relații economice solide pe termen lung. Sunt principii de la care nu m-am abătut de-a lungul carierei mele profesionale și consider că acest tip de comportement este cheia afacerilor sustenabile”, a transmis Vicențiu Mocanu.

Această distincție vine într-un moment important pentru Vicențiu Mocanu, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea. Vicențiu Mocanu deține afaceri în domeniul construcțiilor și materialelor de construcții. Acesta este proprietarul companiei VeroTherm, producător de polistiren și mortare uscate, precum și al proiectului rezidențial VeroTherm Villas din Craiova. Compania VeroTherm este activă pe piața locală din anul 1998.

LĂSAȚI UN MESAJ