A demarat organizarea de șantier pentru Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Pitești

0
2745

Constructorul Webuild anunță că încă se caută oameni pentru angajare, atât forță calificată, cât și forță necalificată, anunțurile în acest sens urmând a fi reluate de la 1 februarie. Vineri, 19 ianuarie, la Racovița, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care anunță că în vara acestui an vor demara și lucrările sale de modernizare a DJ 703 H.

“Am fost astăzi la Racovița, unde constructorul pregătește organizarea de șantier pentru demararea lucrărilor la secțiunea 3 Cornetu-Tigveni a autostrăzii Sibiu-Pitești.
În scurt timp, se termină proiectarea pentru această secțiune a autostrăzii, lucrările efective urmând să înceapă în primăvară.
Începerea lucrărilor înseamnă crearea a câteva sute de noi locuri de muncă pentru vâlcenii interesați să muncească.
Am văzut astăzi o mobilizare bună și sunt bucuros că se respectă graficul de lucrări.

Autostrada Sibiu-Pitești nu trece pe deasupra județului nostru și, tocmai de aceea, periodic, am întâlnire cu firmele care vor realiza lucrările pe cele două secțiuni: Boița-Cornetu și Cornetu-Tigveni, dar și cu autoritățile statului implicate în acest proiect.
Suntem parteneri activi și deschiși unei colaborări permanente pentru a realiza la termen și cu succes acest proiect de interes național și de o importanță vitală pentru județul nostru”, a explicat președintele CJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ