Comuna Bujoreni împlinește 632 de ani de atestare documentară. Administrația locală vine și cu vești noi despre investiții

0
1346

Primăria și Consiliul Local Bujoreni încep anul 2024 în forță. Principala veste e că localitatea de la nord de Râmnic a primit fonduri guvernamentale, în urma susținerii primite și din partea parlamentarilor PNL Vâlcea, pentru extinderea canalizării. Nu lipsită de importanță, însă, este și organizarea, luni, 8 ianuarie, a celei de-a doua ediții a manifestării “Bujoreni în hrisovul lui Mircea cel Bătrân – 8 ianuarie 1392 – 8 ianuarie 2024”, în colaborare cu Direcția Județeană de Cultură.

Gheorghe Gîngu, primarul localității, referitor la investiții: “Este vorba despre suma de 600.000 lei, ceea ce nu este prea mult, însă pentru noi orice finanțare este bine venită. Evident că vom face eforturi în continuare pentru a identifica surse de finanțare, astfel încât toți locuitorii comunei Bujoreni să poată beneficia de această utilitate. În următoarea perioadă urmează să facem o analiză și să decidem în ce zone vom extinde canalizarea cu fondurile primite. Continuăm să ne facem treaba, să atragem fonduri guvernamentale, dar mai ales europene și să inițiem noi proiecte de investiții în comună. Profit de ocazie pentru a vă ura din nou să aveți un 2024 plin de bucurii și să vă asigur că Primăria Bujoreni va avea încă un an cu multe realizări. La mulți ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ