Vicențiu Mocanu, candidatul AUR pentru funcția de primar în Râmnicu Vâlcea: “Împreună, putem face orașul nostru mai prosper și mai prietenos!”

0
3012

Vicențiu Mocanu, coordonator regional și candidatul AUR pentru funcția de primar în Râmnicu Vâlcea, a trecut din 2023 în 2024 alături de soție, cunoscuta interpretă Cristina Spătar, copii, dar și de liderul național al formațiunii, George Simion și soția sa, Ilinca Simion, în nordul Moldovei. În tihna celor câteva zile de relaxare, omul de afaceri vâlcean (manager general al grupului VeroTherm) a găsit ceasuri bune, împreună cu președintele formațiunii și alți colegi din conducerea centrală, și pentru a stabili ultimele detalii ale platformei politice cu care vor fi abordate de AUR și candidații săi cele patru rânduri de alegeri.

“Începutul acestui an este crucial pentru români, pentru România și pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea. Anul 2024 este un an în care luăm decizii importante cu privire la cei care ne vor conduce și în ce direcție ne dorim să mergem. Împreună cu Domnul Președinte George Simion, am stabilit strategia și planul de măsuri pentru acest an. Este un plan prin care dorim să obținem victoria în numele românilor. Anul acesta vine cu provocări și oportunități fără precedent. Ne așteaptă schimbări majore în societate, economie și politică. Alături de Domnul Președinte George Simion, suntem hotărâți să ne asigurăm că vocea românilor este auzită și că interesele lor sunt apărate.
Acest plan este construit pe temelia valorilor noastre naționale și pe principiul că fiecare român merită un trai prosper și demn.
În acest sens, vom promova o economie stabilă și puternică, în care antreprenorii noștri să aibă oportunități de dezvoltare și inovare.
Vom investi în educație și cercetare, pentru a ne asigura că tinerii noștri au acces la cele mai bune resurse și oportunități pentru a-și construi un viitor strălucit.
De asemenea, ne vom concentra pe susținerea țăranului român si pe dezvoltarea unei agriculturi autohtone.
Ne vom axa și asupra sănătății și bunăstării noastre, punând un accent deosebit pe prevenție și accesul la servicii medicale de calitate.

Anul 2024 este momentul în care putem face diferența. Vom lucra împreună pentru a construi o Românie mai bună, mai prosperă și mai sigură”, a explicat Vicențiu Mocanu.

În ce privește Râmnicu Vâlcea, obiectivele și determinarea îndeplinirii lor rămân la fel de ferme pentru candidatul AUR, construirea rapidă a unei echipe puternice și integre și în municipiul reședință de județ, detalierea minuțioasă a proiectului politic cu care Vicențiu Mocanu și echipa sa (tot mai numeroasă și de calitate, după cum se va vedea și în continuare) vin în fața cetățenilor. “Sfârșitul de an 2023 ne-a găsit, după cum ați văzut, alături de cetățenii din Râmnicu Vâlcea și la fel ne găsește și anul care abia a început. Am purtat discuții despre ceea ce putem îmbunătăți în orașul nostru drag. Vrem să îi ascultăm atent pe cât mai mulți. Împreună, putem construi un oraș mai prosper și mai prietenos. Fiecare sugestie și fiecare opinie contează. Îi invităm să fie parte a schimbării pozitive pe care o dorim pentru orașul nostru. Aceasta este o oportunitate de a construi un viitor mai bun pentru noi și generațiile următoare. Ascultăm și acționăm pentru a face din Râmnicu Vâlcea un loc în care fiecare cetățean să se simtă acasă”, a mai spus Vicențiu Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ