Tragedie de Crăciun, la Vaideeni. Fiul, nora și nepotul viceprimarului, găsiți morți în propria casă

0
14601

Trei persoane au decedat azi, 25 decembrie, în satul Marița din componența comunei Vaideeni, cauza probabilă indicată de salvatorii de la ISU și Ambulanță sosiți primii la fața locului fiind intoxicație cu monoxid de carbon. Tragedia a lovit din plin chiar familia viceprimarului localității, Cornel Vasile Ichim, cei trei decedați fiind fiul său, nora și nepotul său.

“Din nefericire, la locul evenimentului s-au descoperit, în baia casei, trei victime (un minor și doi adulți), care prezentau leziuni incompatibile cu viața. A fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, a anunțat ISU Vâlcea, în comunicarea rapidă post-incident. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
Conform procedurii, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. “Luni, 25 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Horezu au fost sesizați despre faptul că trei persoane au fost găsite în stare de inconștiență într-o locuință din localitatea Vaideeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un minor de 7 ani, toți din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei”, arată și IPJ Vâlcea.

*Fotografie din arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ