Șef adus de la Argeș la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea

0
1867

Miercuri, 13 decembrie, comisarul șef Gabriel Gherghe a  fost numit, prin dispoziția șefului Poliției Române, Benone Marian Matei, în funcția de inspector șef la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea. Dispoziția a fost emisă pentru o perioadă de 3 luni.

Comisarul șef Gabriel Gherghe, în vârstă de 48 de ani, a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, în anul 1998. Din 2005, a deținut diverse funcții de conducere, fără întrerupere, în cadrul IPJ Argeș. A fost șef la Secția 3 Poliție Pitești, șef al Serviciului Economic din cadrul IPJ Argeș, adjunct al șefului Poliției Municipiului Pitești, adjunct al inspectorului șef al IPJ Argeș, în ianuarie 2013. Timp de zece ani a ocupat această funcție, cu o mică întrerupere, de trei luni, în perioada octombrie 2020-ianuarie 2021 când a fost împuternicit adjunct al șefului IPJ Harghita. În anul 2018, Gabriel Gherghe a fost desemnat inspector șef al IPJ Argeș.
Alături de comisarul șef Gabriel Gherghe, conducerea IPJ Vâlcea mai este alcătuită din adjuncții săi, comisarul șef Ion Matei și comisarul șef Puiu Dorel Călinescu (fost șef al Poliției Băile Govora), numit în funcție tot miercuri, 13 decembrie 2023.

Sursa foto: Curierul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ