Țigaret: După ce a omorât economic orașul și a forțat tinerii să plece, Gutău vrea acum sa ne omoare și la propriu?

0
3241

Inginerul Bogdan Țigaret îl ironizează pe primarul Mircia Gutău. Edilul se pregătește să inaugureze cu mare pompă reorganizarea sistemului de semaforizare din Râmnicu Vâlcea, parte a unui proiect mult mai amplu, în valoare de 10,5 milioane de euro, finanțat din fonduri europene. La baza căruia, edilul-șef și subalternii săi au susținut în numeroase ocazii publice că ar sta un studiu de trafic, document pe care însă întârzie să-l facă public. În realitate, din documentația pe care o are semnatarul acestui articol, nu e un studiu riguros, ci un… memoriu tehnic, adică o înșiruire de vorbe. Mai sunt doar câteva zile și traficul din oraș a devenit isterizant de aglomerat. Vineri, o femeie a fost victima unui accident rutier, chiar când se afla pe trecerea de pietoni, ce putea fi evitat. Deși în alte zone semafoarele sunt din 50 în 50 de metri, situații care i-au uluit pe participanții la trafic, aici lipsesc.

“Trecerea de pietoni este una foarte tranzitată și mă mir cum de nu a fost menționată în «studiul de trafic» cu care se laudă primăria că ar sta la baza reorganizării semaforizării din Râmnicu Vâlcea. Domnule primar fără viziune, nu vedeți că ne omorâți la propriu cu soluțiile dumneavoastră? În acest caz, dacă era semafor și era semnalizat corespunzător, nu se mai întâmpla accidentul. Soluțiile de trafic sunt pentru toți participanții la el, nu doar pentru locuitorii orașului”, a explicat ironic Bogdan Țigaret.

O femeie a fost rănită într-un accident rutier ce a avut loc vineri, 10 noiembrie, în jurul orei 13.15, în zona de Nord din Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian nr. 245 (la Registrul Comerțului). Incidentul s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce victima traversa strada fiind acroșată de o mașină care oprise regulamentar, dar a fost izbită din spate de un alt autovehicul. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea.
“La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, în municipiul Râmnicu Vâlcea.
Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme.
În urma impactului, unul dintre autovehicule condus de un bărbat de 69 de ani, din județul Brașov, ar fi surprins și accidentat, o femeie de 63 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, rezultând rănirea acesteia.
Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a evenimentul s-a produs”,
se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ