Buican, după victoria lui Pîrvulescu la ÎCCJ: “Condamn cu fermitate practicile josnice ale celor din PSD şi PER!”

0
3019

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, jubilează public după victoria viceprimarului PNL Virgil Pîrvulescu (situația pe scurt AICI) împotriva Agenției Naționale de Integritate. Parlamentarul acuză practici murdare ale PSD (de unde și până unde, în acest caz, rămâne să și demonstreze) și PER, care au încercat să-l scoată incorect din jocul politic pe alesul liberal de la Râmnicu Vâlcea. Ce uită să explice Cristian Buican este cum de s-a apropiat atât de mult, de ani buni, fix de “uneltele” vrășmașilor săi politici pomeniți. Poate, totuși, încearcă să explice și asta, cât mai convingător măcar pentru colegii săi de partid, că, deh, se apropie alegerile și n-ar strica…

Comunicat de presă: S-a făcut dreptate!

Colegul nostru, Virgil Pîrvulescu, viceprimarul PNL al municipiului Râmnicu Vâlcea, a câştigat definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate după 3 ani de calvar născut din imunda practică a alianţei locale PSD şi PER de a murdări toate eforturile celor care lucrează de bună credinţă pentru cetăţean.

Practicile murdare ale PSD şi PER sunt cunoscute de multă vreme, dar acest episod a depăşit în mârşăvie pe multe dintre cele anterioare. Cu greu ne putem imagina suferinţele unui om onest care îşi vede murdărită nu numai propria activitate in slujba vâlcenilor, ci şi pe aceea a membrilor familiei.

Decizia definitivă a justiţiei îi face dreptate lui Virgil Pîrvulescu, înfăţisându-l astfel concetăţenilor săi într-o lumină cinstită, aceea de om şi politician corect, de liberal dedicat slujirii alegătorilor săi.

Condamn cu fermitate, drept coleg şi Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Filiala Vâlcea, astfel de practici josnice ale celor din PSD şi PER îndreptate împotriva aleşilor cetăţenilor care lucrează onest în slujba comunităţilor care i-au ales!

Vă asigur, stimaţi concetăţeni, că PNL Vâlcea a fost şi va fi cu onestitate şi abnegaţie întotdeauna în slujba dumneavoastră!


Preşedinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

LĂSAȚI UN MESAJ