VIDEO! Mafia pariurilor! Gutău și gașca, implicați în competiții MMA trucate? Adversarul lui Radu Zarioiu i-a dat de gol înaintea meciului direct!

0
22579

Radu Zarioiu e un sportiv chinuit și curat, care luptă pentru onoarea lui sportivă și încearcă să împrumute și altor micuți din pasiunea sa. Totuși, tocmai la el acasă, în cadrul unui eveniment promovat ca very Big Event in MMA la nivel național, a picat, împotriva voinței lui, într-un scandal care, din păcate, e posibil să coste iremediabil credibilitatea acestui stil. For ever! Mircia Gutău s-a implicat direct, fără echivoc, în asta!

VIDEO AICI!

Din 30 iunie a.c. lumea MMA din România e bulversată de un scandal enorm! Rafael Eli Aronov, fost luptător în trupele speciale ale armatei israeliene se zice, adversarul care l-a și învins pe Radu în meci direct, a declarat public, înaintea meciului pe care l-au avut în Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea, pe 30 iunie a.c (de la minutul 11:38!), că este și agent de luptători! Gala din Heroes Fight League 7 a avut loc sub patronajul nedisimulat al primarului Mircia Gutău, care a dedicat eforturi consistente de PR promovării evenimentului, împreună cu tot ce înseamnă apropiații lui. Cu toate astea, evenimentul s-a dovedit un mare fiasco și ca rețetă de succes la public. Semn că publicul vâlcean nu e prost! Absolut toate regulamentele (și ale) acestui gen de competiții interzic fără echivoc astfel de situații!

Acum, anchetatori antimafia din mai multe țări investighează evenimentul de la Râmnicu Vâlcea. Inclusiv case de pariuri cu nume super-rezonante mondial!

“Știam de această luptă (din România, Râmnicu Vâlcea – n.r.) de aproape trei luni și am început să mă pregătesc pentru ea. Pentru că sunt, în afară de luptător, și un agent de luptători! Știi, nu voi lupta o întreagă viață și îmi construiesc atent viitorul. Am intrat în contact cu acea organizație (se înțelege clar că de mai mult timp! din România, cea care a organizat gala de la Râmnicu Vâlcea – n.r.) când am început (se înțelege foarte clar “we start to matching”) să căutăm (adică împreună! – n.r.) perechi (de luptători) pentru acest eveniment (de la Râmnicu Vâlcea – n.r.) mi-au trimis pur și simplu băiatul lor și am spus, hei, pot să mă lupt cu el și cam așa s-a stabilit rapid. (…) Un singur lucru am văzut. Este un luptător neînfrânt, dar nu a avut adversari importanți și periculoși. Niciodată nu a înfruntat o provocare importantă. Toți cei cu care a luptat erau ca începători, zero, zero, iar eu vin cu experiența. (…) Și sunt foarte nerăbdător pentru acea luptă! (…) Am acceptat să lupt cu acel băiat, în orașul lui de origine”, a spus Aronov.

De ce altceva mai ai nevoie ca să știi pe ce să pariezi, cu o astfel de declarație înaintea meciului direct? Sponsorii lui Radu, nu întâmplător, spun gurile rele, sunt branduri precum Farmacia Băjan, Dumbrafox, Dabo Donner (in Shopping City Mall) și… și, și… Diana! Și nu întâmplător!

Copilul nu a fost adormit și vom încerca să ne salvăm sportivul. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ