VIDEO! După semnalul puternic tras de Țigaret, Gutău a mutat trecerea de pietoni periculoasă din Nord!

0
10077

În data de 11 aprilie a.c., inginerul Bogdan Țigaret semnala, (tot) prin intermediul Valceainfo.ro, amplasarea eronată și foarte periculoasă a unei treceri de pietoni între noul parc din cartierul Nord al Râmnicului și viitorul cvartal de blocuri. După aproape trei luni, discret, primarul Mircia Gutău și-a trimis subordonații să mute trecerea de pietoni. Țigaret a sesizat modificarea, iar acum întreabă public cine a putut da avizul pentru acea eroare? Dar, oare a luat cineva avizul Poliției Rutiere?

VIDEO (viralizat pe Facebook, dar și TikTok), aici:
(16) Facebook

“Domnule #PrimarFaraViziune, nu pot să vă felicit pentru că ați redus riscul producerii unui accident pe trecerea de pietoni pe care deja o semnalasem acum trei luni, ci doar să vă întreb dacă aveați avizul Politiei Rutiere pentru trecerea de pietoni, pentru locul inițial? Dar pentru locul unde este amplasată acum, aveți? Este inadmisibil să trasezi trecerea și apoi să o muți cum vrei tu, după bunul plac”, a precizat Bogdan Țigaret.

Articolul de acum trei luni
Țigaret: Trecere de pietoni pericol public, între noul parc din Nord și strada viitorului cartier de blocuri, amenajată de subordonații lui Gutău! | Valcea info

LĂSAȚI UN MESAJ