Becali, hărțuit cu știri false despre datorii la Vâlcea

0
3799

Zone din presa locală continuă să rostogolească în spațiul public informații false despre presupuse probleme ale patronului FCSB Gigi Becali cu obligațiile către Stat aferente investițiilor pe care le derulează în județul Vâlcea. Ele sunt infirmate categoric atât de reprezentanții săi, cât și de cei ai instituțiilor Statului.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a județului Vâlcea l-a înștiințat încă din 20 februarie a.c. pe omul de afaceri George Becali că s-a emis pe numele său un Proces verbal de constatare a neregulilor și stabilire a creanțelor bugetare (PV nr. 1.745/9.02.2023). Ulterior, anunțul individual a fost publicat și pe site-ul instituției. Este vorba despre subvenții pentru care latifundiarul a aplicat în 2022. Imediat, Becali a achitat suma.

“Nici măcar nu a fost vorba despre o sumă spectaculoasă. A fost o problemă de comunicare, birocratică. Nici vina APIA nu a fost, nu a ajuns la noi înștiințarea scrisă, fizic. În momentul în care a fost anunțul publicat pe site, am aflat și noi. Imediat, am achitat debitul”, ne-a declarant un reprezentant al latifundiarului. Situația a fost confirmată și de șefa APIA Vâlcea. “Nu știu de ce se mai rostogolește în presă situația asta, debitul a fost achitat încă din martie, adică la scurt timp după ce anunțul a fost urcat pe site”, ne-a declarat Denisa Iacob.

George Becali deţine în județul Vâlcea peste 30 de hectare de teren și de pădure, situate pe raza localității Băile Olănești, în două puncta diferite. Pe terenurile achiziționate, el a construit o mânăstire pentru călugări, exact în vecinătatea Mânăstirii Frăsinei (situate pe raza comunei vecine Muereasca) și construiește o alta pentru maici, într-o zonă opusă, peste râul Olănești, la distanță apreciabilă de prima. Potrivit afirmațiilor lui Becali, mânăstirea de maici a fost ridicată la insistențele mamei sale.

Ce face foamea de audiență nemuncită! Preiei titluri naționale, despre subiecte de la tine din bătătură, la luni bune distanță, dar ți-e lene să dai măcar două telefoane să verifici… Jenă maximă!

*Disclaimer! Foto Exclusiv Vâlceainfo.ro, în deschiderea articolului: George Becali, la Comanca, 24 iunie 2021. Reproducere strict interzisă fără acordul autorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ