Pufu continuă să facă performanță. FC CSȘ Râmnicu Vâlcea a câștigat Argeș Cup în fața FC Argeș Pitești!

0
8048

Grupa 2012 a FC CSȘ Râmnicu Vâlcea a câștigat prestigiosul turneu de fotbal “Argeș Cup 2023”, după ce disputase finala la ediția de anul trecut. Trupa de puști minune crescută de inimosul Alin Pufu, mereu tânăr parcă și el, bifează astfel o performanță parcă tot mai greu accesibilă, din păcate, pentru majoritatea cluburilor consacrate din Vâlcea. Speranțe mai multe mai sunt, în prezent, de la cluburile private, dintre care amintim FC Oltenia, iSport, ambele din Râmnicu Vâlcea, sau Olympic Drăgășani, precum și ACS Predu, strict fotbal feminin.

Tot două grupe preliminare, de câte cinci echipe, a avut competiția și anul acesta. CSȘ a concurat pentru locul în finală cu LPS Pitești, pe care a învins-o cu 2-0, ACS Schumacher (13-0 pentru vâlceni), ACS Călinești (5-1 pentru CSȘ) și FC Râmnicu Sărat (7-0 pentru puștii lui Pufu). FC Argeș a câștigat, la rândul ei, grupa din care au făcut parte ACS Bascov, ACS Costești (Argeș), ARO Câmpulung și Kinder Brașov.

Finala a fost una foarte disputată, scorul la finalul timpului regulamentar fiind egal, 2-2. Teodor Ciobanu a marcat cele două goluri ale CSȘ. Au urmat loviturile de departajare, la care vâlcenii au avut nervii mai tari și s-au impus cu 3-2 (5-4, scor final agregat).
Video cu momentul victoriei, pe pagina de Facebook a FC CSȘ Râmnicu Vâlcea:

Adrian Saraolu, cel mai bun jucător al turneului, Albert Eftimie Constantinescu, cel mai bun portar

Trupa lui Alin Pufu a câștigat și alte două importante trofee, prin Albert Eftimie Constantinescu – cel mai bun portar (doar patru goluri primite în întreaga competiție). Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat tot un component al CSȘ, Adrian Saraolu. De la CSȘ s-au mai remarcat Maria Balici – unul dintre cei mai buni apărători ai competiției, David Romanescu – fundaș, Andrei Tolescu, Matias Zidaru și Albert Pătru – atacanți. De asemenea, felicitări merită și Răzvan Dumitrașcu, Aris Gaspar, Denis Zaharia, Eric Tudor, Ianis Manicea, Tudor Vasiloiu și Rareș Dinu.

Despre Alin Pufu: unul dintre cei mai talentați și profesioniști fotbaliști pe care i-a produs Vâlcea în ultimii 50 de ani, excelent descoperitor de talente, formator și pedagog, confirmat de rezultate (este și foarte respectat de toți părinții elevilor săi) la nivel de copii și juniori. Este deja și un foarte bun antrenor de seniori.

Cu excepția părinților copiilor și a câtorva mici sponsori, nimeni nu a (măcar) menționat public performanța foarte importantă reușită de această echipă inimoasă și talentată de campioni.

LĂSAȚI UN MESAJ