Schimbarea denumirii Străzii 1 Mai din Râmnicu Vâlcea în Strada Dr. Teleki, demers inițiat procedural în atenția consiliului local

0
3492

A fost înregistrată la Primăria Râmnicu Vâlcea propunerea de proiect de hotărâre de consiliu local prin care Strada 1 Mai din Râmnicu Vâlcea să fie redenumită Strada Dr. Teleki E. Samoil, în onoarea marelui om și doctor care a plecat în lumea celor drepți săptămâna trecută.

Proiectul a fost inițiat de viceprimarul Virgil Pîrvulescu, cu acordul și în numele grupului de consilieri municipali ai PNL, respectând toate prevederile legislației în domeniu, dar și dorințele a mii de vâlceni exprimate explicit în favoarea acestui demers.
În mod normal, dacă se trece peste orgolii politice prostești, proiectul ar trebui să intre cât mai repede pe ordinea de zi a aleșilor din Râmnicu Vâlcea și să întrunească unanimitate.
Rămâne la latitudinea primarului Mircia Gutău și a subordonaților lui direcți din primărie dacă alege să nu obstrucționeze până și acest gest de apreciere, meritat din plin de memoria și familia celui care a fost doctorul Teleki, pentru pacienți din toată țara, nu doar din Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ