Flagrant! Adriana Popescu de la Piețe Prest, drujba mitomanului Gutău. Un vagon de lemn de stejar de calitatea I, recoltat doar azi din Parcul Zăvoi!

0
12250

Cei doi “ecologiști” continuă să-i sfideze pe vâlceni cu tupeu pe modelul putinist “cancel the truth” (anulăm adevărul obiectiv)! Aproape un vagon de lemn de stejar de Calitatea I a părăsit luni, 6 martie a.c., doar Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea! Nu, nu vorbim doar despre cei 3-4 arbori venerabili și perfect sănătoși tăiați din ras! Repetăm, nu este vorba despre “crenguțe și alte resturi vegetale, care sunt folosite strict pentru încălzirea serelor Piețe Prest” (vezi foto de la fața locului in real time), așa cum mincinos susținea recent, cu tupeul bine cunoscut, edilul-șef și directoarea Piețe Prest, Adriana Popescu!  În același timp, pe pagina primăriei se susține că, din contră, e în desfășurare o amplă campanie de plantare de arbori, arbuști și flori în oraș. Una susțin primarul Mircia Gutău și “argații” din subordine, alta reflectă realitatea! În același timp, pădurea de pe Dealul Capela este și ea “rărită” accelerat, după aceleași metode “științifice” brevetate de clanul PER-PSD-USR pe mâinile căruia a reîncăput orașul.

Prea multe cuvinte sunt de prisos. Priviți postarea de pe pagina de facebook a Primăriei și comparați cu realitatea surprinsă de noi și alți cetățeni din Râmnicu Vâlcea azi, la fața locului!

Astfel de recoltări de material lemnos din Zăvoi (dar, nu numai) au loc periodic, de cel puțin două ori pe an în mandatele “ecologiste”!

Același lucru s-a întâmplat de două săptămâni și pe strada Dacia din cartierul 1 Mai (imagine din 26 februarie a.c.), cu tot spațiul verde “rărit” fără milă pentru necesitatea de umbrire, nici măcar cu vagi câștiguri estetice.

Pământul a fost scormonit pentru a face loc betonului, asfaltului, bordurilor, pavelelor și unor batiste de gazon și primule, fără mare valoare de oxigenare, blocurile, printre cele mai vechi din Râmnicu Vâlcea, nerenovate nici până în ziua de azi, au rămas descoperite trist, precum niște fantome înviate de prostia fudulă a câtorva locuitori din zonă.

Minciunile de azi, 6 martie

Minciunile din 2 februarie a.c.

Solicităm public verificarea autorizațiilor de recoltare emise de instituțiile abilitate, precum și respectarea Registrului spațiilor verzi, document pentru neîntocmirea căruia riguros și la timp primăria și Piețe Prest au fost aspru amendate de Garda Națională de Mediu în urmă cu un an!

PS Mitomanie – Boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unor persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează. Sursa: Dexonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ