“Tărâmul haiducilor” – campul de vară organizat de Cercetașii României – Centrul local “Radu de la Afumați” Râmnicu Vâlcea a ajuns la ediția a V-a

0
1804

În perioada 23-26 iunie, comuna Boișoara a fost gazda Ediției a V-a a Campul de vară “Tărâmul haiducilor”, organizat de Cercetașii României  – Centrul local “Radu de la Afumați” Râmnicu Vâlcea.

Așa cum era de așteptat, programul a fost bogat și variat, totodată și înăcrcat de emoția ultimei revederi înaintea vacanței.

“După doi ani de pandemie, cu ajutorul lui Dumnezeu și a celorlalți cercetași, am reușit să ne vedem din nou la campul de vară. Locația? Boișoara, gazda noastră. Prima zi, ca intotdeauna, a fost rezervată amenajării taberei și deschiderii oficiale a campului. După deschidere, cinema în aer liber!

A doua zi a fost rezervată drumeției. Traseul propus a însumat 10 km, cu o diferență de nivel de 348 de metri. Și a îmbinat în mod armonios pădurile de foioase și conifere cu pășunile.

Ziua a treia a fost dedicată atelierelor si depunerii de promisiune. Ziua pe care mulți cercetași au așteptat-o cu nerăbdare, întrucât au devenit cercetași după o perioadă mai lungă, sau au trecut la altă ramură de vârstă. Seara a fost marcată de nelipsitul foc de tabără, însoțit de muzică și dans!

Mulțumim Annabella pentru sprijin, implicare și susținere, îndeosebi domnișoarei Georgiana Mutu!
Mulțumim Mark@More Ideas, domnului Eugen Pîrvu!
Mulțumim Primăriei Boișoara, primar Mihai Săndulache!
Vacanță plăcută cercetași!!!
Vă așteptăm în toamnă cu forțe proaspete!”

Cercetașii României  – Centrul local “Radu de la Afumați” Râmnicu Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ