Premieră politică inedită! Filiala vâlceană a Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor a găzduit prima ședință de Birou Politic Național a noii formațiuni

0
3645

În weekend (9-10 aprilie), la Râmnicu Vâlcea a avut loc prima ședință de Birou Politic Național al Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor organizată în țară, nu în Capitală. La eveniment a participat președintele național al partidului, Ion Ianuș. Antreprenorul Liviu Pătru, președintele filialei vâlcene, a fost gazda întâlnirii.

Din partea conducerii naționale, la ședința BPN de la Râmnicu Vâlcea au mai participat prim-vicepreședintele Tibi Constantinescu și secretarul general Viorel Buda. Președinți de organizații, membri și simpatizanți din toată țară au venit la această întâlnire pentru că împărtășesc nevoia de schimbare a clasei politice și a cadrului legislativ care descurajează antreprenoriatul românesc. În urma discuțiilor, membrii PAAA au concluzionat că politica românească are nevoie vitală de competență, profesionalism și bun-simț.

“Ne-am propus un alt gen de politică. Cred că toți ne-am săturat de circ și incompetență! Vrem să aducem oameni competenți în politica românească, vrem să susținem mediul antreprenorial și vrem să realizăm toate aceste lucruri demonstrând, înainte de orice, bun-simț”, a declarat Liviu Pătru, președintele Filialei Vâlcea.

Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor este un proiect politic nou, cu reprezentanți care și-au demonstrat competența în lumea reală a mediului antreprenorial românesc. Lansarea partidului a avut loc în luna decembrie a anului trecut, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Biroul de presă PAAA Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ