Florin Cîțu despre PNL Vâlcea: “Cel mai important este să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi invităm pe toţi să aibă rezultate mai bune în 2024. Asta ne interesează!”

0
4457

Președintele PNL Florin Cîțu ironizează apetitul subit al conducerii filialei PNL Vâlcea pentru discuții interne create artificial și scoase în spațiul public neprincipial, intenționat și fără o minimă justificare corectă din punct de vedere al statutului și regulamentelor interne.

“Sunt discuţiile noastre interne. E normal. Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea acolo (întrebat de reproşurile că nu răspunde la telefon – n.r.). Asta este singura problemă. Nu ştiu cine este şef. Dacă începem cu bugetul şi avem timp, bineînţeles că mă pot întâlni. Îmi plac aceste exerciţii de imagine. Sunt foarte frumoase. PNL are o democraţie internă şi o arată. Până la urmă cel mai important este să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi invităm pe toţi să aibă rezultate mai bune în 2024. Asta ne interesează. Dar, acestea sunt exerciţii foarte frumoase de imagine”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni, 20 decembrie, la Parlament de reporterii News.ro.

Video, aici:
https://www.facebook.com/valceainfo/videos/262363325881049

Conducerea PNL Vâlcea a decis să adopte o decizie (sic!) prin care solicită, oficial, o întâlnire cu preşedintele PNL Florin Cîţu. Adresa semnată de conducerea PNL Vâlcea a fost trimisă la Bucureşti, după ce liderii din Vâlcea nu ar fi putut să vorbească cu preşedintele partidului, pentru că nu le-ar fi răspuns la telefon.

PNL Vâlcea solicită o întâlnire cu Florin Cîţu şi membrii Biroului Executiv al PNL, în data de 22 decembrie 

În ședința BPJ de vineri, 17 decembrie, conducerea PNL Vâlcea a adoptat o decizie prin care solicită, oficial, o întâlnire cu preşedintele PNL Florin Cîţu și i-a mandatat pentru îndeplinirea acestui lucru pe președintele Cristian Buican și secretarul general Laurențiu Cazan. În lamentările din spațiul public care să adauge cumva o motivare, în lipsa rezultatelor electorale, pentru disperarea gestului, liderii din Vâlcea au povestit “pe surse” unor gazetari bucureșteni că nu ar fi putut să vorbească cu preşedintele partidului, pentru că acesta nu le-a răspuns la telefon.

”Prin prezenta, vă înaintăm Decizia cu nr. 172, din data de 17.12.2021 a Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, conform căreia, membrii Biroului Politic Judeţean şi primarii PNL din judeţul Vâlcea, vă solicită o întrevedere cu Preşedintele PNL, domnul Florin Vasile Cîţu şi membrii Biroului Politic Executiv al partidului, având ca temă situaţia politică actuală. Propunem ca această întâlnire să aibă loc în data de 22.12.2021, la sediul Partidului Naţional Liberal din aleea Modrogan 1, Bucureşti. Avem rugămintea să ne comunicaţi în timp util (pentru a putea organiza deplasarea), dacă conducerea PNL ( preşedinte şi primvicepreşedinti) au disponibilitatea de a participa la această întâlnire şi, în această situaţie, ora la care întâlnirea este posibilă, în caz contrar, rugându-vă să ne comunicaţi o dată şi oră ulterioară posibilă. Cu respect, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Vâlcea”, se precizează în adresa oficială semnată de PNL Vâlcea şi trimisă la Bucureşti. 

După formularea avocățească și… cacofonia de rigoare, nici nu e greu de intuit cine a scris adresa. 🙂

În același context, conducerea filialei județene propagă deja de luni bune, prin intermediul unor canale locale, sau pretinși pamfletari în spațiul online, culmea!, fix cele apropiate de PSD și Gutău, iminența eliminării președintelui organizației municipale Râmnicu Vâlcea, viceprimarul Virgil Pîrvulescu și a echipei sale alături de care a obținut un istoric și răsunător rezultat la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Sursa capturii foto: Ziarul de Vâlcea, 20.12.2021 – https://ziaruldevalcea.ro/2021/12/sparle-si-soparle-20-12-2021/

Reamintim că, chiar dacă au pierdut la limită în fața lui Mircia Gutău (suținut și de PSD, dar și de cozi de topor din PNL) funcția de primar, PNL Râmnicu Vâlcea și Virgil Pîrvulescu au obținut cel mai mare număr de consilieri municipali, nouă, care i-a reprezentant vreodată pe liberali în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. În același timp, candidatul PNL pentru funcția de președinte CJ și echipa sa au obținut un scor dezastruos în fața PSD, dar s-au premiat cu posturi eligibile pe locurile pentru Parlament și alte funcții importante.

LĂSAȚI UN MESAJ