Viceprimarul Andrei Gheorghiu, gestiune frauduloasă a fondurilor USR Vâlcea chiar cu complicitatea soției, Georgiana Gheorghiu

0
9607

Duminică, 18 iulie a.c., conducerea națională a USR PLUS a fost sesizată de către președintele filialei locale Costești – Vâlcea despre gestiune financiară frauduloasă la filiala județeană Vâlcea, condusă de viceprimarul Andrei Gheorghiu, faptă de natură penală care a contribuit și la vicierea procesului de alegeri interne din cadrul acestei formațiuni.

Otilia Loidl arată că a achitat pe 23 martie 2021 cotizația filialei, dar operațiunea nu a fost înregistrată chiar de către soția liderului USR Vâlcea, Georgiana Gheorghiu, membră în BJ al USR Vâlcea.

“În acest moment, pe platforma e-usr.ro figurez cu un avans de 80,78 luni, deși conform Ghidului Financiar cotizațiile se pot plăti în avans doar pentru lunile de până la sfârșitul anului în curs!”, arată Otilia Loidl.

E puțin probabil să se ia vreo decizie la nivel național, până la alegerile naționale pentru conducerea formațiunii, chiar dacă din conducere face parte și vâlceanul Victor Giosan, cândva un vocal apărător al legalității. De profesie jurist, Otilia Loidl spune că își rezervă dreptul de a sesiza și organele de cercetare penală în acest caz!
Luni, 19 iulie a.c. s-a consfințit în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea o nouă majoritate PSD-PER-USR în jurul primarului Mircia Gutău, condamnat pentru fapte de corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ